Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+kk • 43 m² bez realitkyBožanovská, Praha - Horní Počernice

Rezervováno
Božanovská, Praha - Horní PočerniceČástečně vybaveno
Cena2 840 000 Kč

Tato nemovitost již od 12 044 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Bytová jednotka se nachází ve 4. patře čtyřpatrové cihlové novostavby z roku 2004, v domě je výtah, celý dům je bezbariérový, budova je ve velmi dobrém, udržovaném stavu. Velmi klidná lokalita uprostřed zástavby rodinných domů, s dobrou občanskou vybaveností a dostupností na metro Černý most (cesta busem trvá 3-5 minut). 1400 m od bytu je též vlakové nádraží se spojením na Masarykovo a Hlavní nádraží (cesta trvá 15 minut).

Byt tvoří předsíň o velikosti 3,25 m2, koupelna a WC 4,22 m2, obývací pokoj a kk, původně o velikosti 30,98 m2, předchozí majitel jej ale rozdělil příčkou a vytvořil tak menší ložnici o velikosti 5,75 m2 (obývací pokoj s kk mají tedy 25,2 m2). Kuchyňský kout tvoří kuchyňská linka na míru s vestavěnými spotřebiči --horkovzdušnou troubou, sklokeramickou deskou a digestoří Fagor a lednicí a mrazákem Zanussi. K bytu dále náleží prostorný, 5 m2 velký sklep s oknem. Topení a ohřev vody zajišťuje kotel v koupelně bytu, v lednu 2018 prošel revizí, je ve výborném stavu. Na podlaze v předsíni a v koupelně je dlažba, v obývacím pokoji a ložnici koberec.

Užitná plocha bytu je tedy 43,44 m2, byt má též terasu s krásným výhledem o celkové ploše 27,48 m2 a jedno venkovní stání před domem. Celková výše měsíčních poplatků včetně příspěvku do fondu oprav je cca 3500,- Kč.

Nedaleko domu jsou supermarkety Penny Market, Albert a Lidl, blízko je to i na Obchodní centrum Černý most, autem cca 5 minut, autobusem č. 224 6 minut. Cca 500 m od domu najdete zdravotní středisko s lékárnou, ZŠ, mateřské školy, 700 m zámek Chvaly. Lokalita je velmi vhodná pro cyklisty i běžce.

Byt je vyklizený a ihned k dispozici.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu532157
Dispozice2+kk
Podlaží4
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Plocha43
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBC

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.