Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+kk • 146 m² bez realitkyRenoirova, Praha - Hlubočepy

Renoirova, Praha - HlubočepyVybaveno
Cena9 950 000 Kč

Tato nemovitost již od 42 197 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Byt se nachází v prvním patře šestipodlažního domu s vlastní recepcí s 24hodinovou hlídací službou, vlastní zahradou s výhledem na Prokopské údolí. Celý dům prošel v roce 2017 rozsáhlou rekonstrukcí ( kotelny, stoupaček, elektrických rozvodů, recepce, výtahů..). Byt byl rekonstruován na míru v roce 2012, dřevěné prvotřídní podlahy, stylová koupelna se sprchovým koutem, vířivou vanou, druhá koupelna s pračkou a toaletou, šatna s trezorem, obývací pokoj propojený s velkou jídelnou a kuchyní, ložnice a průchozí pracovnou. Disponuje dvěma terasami, každá o výměře 9m2 s přístupem ze všech pokojů a výhledem do zahrady. Byt je bezbariérový a zabezpečený alarmem.

K bytu patří velký sklep a garážové stání v podzemní garáži domu.

Dům je umístěn na okraji Prokopského údolí ideálně pro milovníky přírody, krásných procházek a sportu.

Nedaleko domu je škola, školka, poliklinika i plavecký areál Do centra Prahy vás odveze několik tramvají a autobusů ze 20 minut.

The apartment is located on the first floor of a six-storey house with its own reception with 24-hour security service, its own garden overlooking the Prokopské údolí. The whole house underwent extensive reconstruction in 2017 (boiler rooms, risers, electric wiring, reception, lifts ...). The apartment was reconstructed in 2012, wooden first-class floors, stylish bathroom with shower, whirlpool bath, second bathroom with washing machine and toilet, dressing room with a safe, living room connected with a large dining room and kitchen, bedroom and interconnecting work. It has two terraces, each with an area of ​​9m2 with access from all rooms and a view of the garden. The apartment is barrier-free and secured by alarm.

The apartment includes a large cellar and a garage in the underground garage of the house.

The house is located on the edge of the Prokop valley ideal for lovers of nature, beautiful walks and sports.

Close to the house there is a school, a kindergarten, a polyclinic and a swimming area In the center of Prague you will take a few trams and buses for 20 minutes.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu532185
Dispozice3+kk
Dostupné od14. 9. 2018
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha146
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBE - Nehospodárná

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.