Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 80 m² bez realitkyHusova, Olomouc - Olomouc-město, Olomoucký kraj

Husova, Olomouc - Olomouc-město, Olomoucký krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné15 000 Kč

+ Poplatky za služby4 500 Kč
+ Vratná kauce17 000 Kč


Byt 3+1. 3 Samostatné místnosti z toho jedna místnost průchozí, dvě neprůchozí. Zvlášť kuchyňský kout . Byt se nachází v 5. nadzemním podlaží bez výtahu. Byt se nachází v dobré dostupnosti do centra, cca 5 min pěší chůze. Nedaleko vlakové nádraží. Byt je vhodný zejména pro studenty, neboť se byt nachází nedaleko od fakulty přírodovědecké, právnické, pedagogické i filozofické. Byt je nabízen vybavený a to kuchyňským nádobím a dále 5-ti postelemi. Byt je vytápěn elektřinou.

I offer rental apartment 3 + 1. 3 separate rooms of which one room passes, two separated. In particular a kitchenette. The apartment is located on the 5th floor without elevator in good access to the center, about 5 min walk. Near train station. The apartment is suitable for students, because the apartment is located not far from the Faculty of Natural Sciences, Law, Pedagogical and Philosophical. The apartment is offered unfurnished. 2.800, - CZK / person in the room for 3 persons and 3.100, - CZK / person in the room for two persons including energy.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu532252
Dispozice3+kk
Dostupné od15. 8. 2019
VlastnictvíOsobní
PENBE
Plocha80
VybavenoČástečně
Podlaží5
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.