Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej pozemku • 1086 m² bez realitkyPod Skalou, Hrobce - Hrobce, Ústecký kraj

Pod Skalou, Hrobce - Hrobce, Ústecký kraj
Cena1 290 000 Kč

Tato nemovitost již od 5 471 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím k prodeji rovinatý stavební pozemek v lokalitě Pod skalou (umístění viz. pozemek 41 na mapce), který se nachází v blízkosti okresního města Roudnice nad Labem a současně 6 km od sjezdu dálnice D8. Pozemek má vybudován sloupek elektřiny (příkon uhrazen na Obecním úřadě) a na hranici pozemku jsou již hotové všechny přípojné body inženýrských sítí (voda, kanalizace, plyn, optika) - takže stačí pouze napojit a dotáhnout k domu.

Přes svou dobrou dopravní dostupnost a blízkost okresního města ocení zájemci zejména klid a jedinečný výhled na České středohoří. Lokalita navazuje na stávající výstavbu a jeho součástí je i klidová zóna se sportovištěm.

Město Roudnice nad Labem disponuje několika supermarkety, nemocnicí s poliklinikou, sportovišti včetně zimního stadionu a víceúrovňovým školstvím včetně gymnázia. Sportovní a kulturní vyžití v blízkém okolí je tedy velmi rozmanité (historická místa, cyklostezky po obou březích Labe apod.).

Velmi dobrá je dopravní dostupnost Roudnice nad Labem, které je dosažitelné do 5 min. Dálniční sjezd D8, který je vzdálen 6 km, zpřístupňuje Prahu do 30 min. Dalšími městy dosažitelnými do 15 min. je Terezín a zejména Litoměřice. Mimo dopravy osobním automobilem mohou obyvatelé využívat pravidelné autobusové linky a železniční stanici Oleško na trati Praha – Ústí nad Labem. Pro příznivce vodních sportů je v sousední obci Hrobce i přístaviště pro malá plavidla.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu532283
VybavenoNevybaveno
Plocha 1 086
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.