Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+1 • 67 m² bez realitkyCihlářova, Praha - Kamýk

Cihlářova, Praha - KamýkČástečně vybaveno
Cena4 490 000 Kč

Tato nemovitost již od 19 042 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Hezký byt po kompletni rekonstrukci. V rozlehlém obývacím pokoji a v ložnici byla položena vkusná a trvanlivá plovoucí podlaha. Z velké vstupní haly přechází kvalitní interiérová dlažba chodbou do samostatné kuchyně. Nová dlažba je i v zasklené lodžii na kterou se vstupuje z ložnice. V celém bytě jsou nové rozvody včetně zazděných rozvodů pro kabelovou televizi a internet. Koupelna je vybavena umyvadlem, sprchovým koutem a je v ní prostor pro pračku. Samostatná toaleta je vybavena bidetem a umyvadlem. Jádro je plně zděné, byt je vybaven novými plastovými okny a novými radiátory. K bytu náleží sklepní kóje. Přesná výměra podlahové plochy bytu je 59,3m2 + lodžie (4,9m2) + sklepní kóje (2m2).

Byt je v horním patře nízkého panelového domu (jen 6 poschodí). Dům je také po celkové rekonstrukci s celkovým zateplením a novým výtahem. Je situován v klidném místě, doslova několik kroků od Kamýckého lesa. Zároveň však v blízkém okolí nabízí veškerou občanskou vybavenost a autobusové spojení v docházkové vzdálenosti do 5-ti minut. V tomto místě jsou k dispozici frekventované autobusové linky, které umožňují napojení na metro (cca 10 minut jízdy).

Blízkost zastávky metra, která má být součástí plánované trasy D má příslib dalšího zhodnocení nemovitostí v této lokalitě.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu532346
Dispozice2+1
Podlaží6
Typ budovyPanel
Užitná plocha67
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.