Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 2+1 • 97 m² bez realitkyU Nádržky, Komárov - Komárov u Hořovic, Středočeský kraj

U Nádržky, Komárov - Komárov u Hořovic, Středočeský krajVybaveno
Cena2 850 000 Kč

Tato nemovitost již od 12 087 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Útulný dům z období druhé republiky stojí v klidné ulici u rybníka s krásným výhledem na zalesněný kopec Chlum, zároveň však v dosahu všeho potřebného. Školka, škola, obchody, pošta i zastávka autobusu jsou vzdálené jen pár kroků...

Přízemní dům nabízí obytný prostor otevřený do prostorné kuchyně s krbovými kamny, velkou ložnici, prosluněnou koupelnu s technickým zázemím, halu se saunou, samostatnou toaletu a šatnu. K domu přiléhají dva zděné sklady, z jednoho vede schodiště na velkou půdu přímo vybízející k půdní vestavbě. Naproti domu přes ulici se nachází zděná garáž, která k domu náleží.

Dům je po částečné rekonstrukci, která probíhala v posledních 3 letech – nová střecha, okapy a komín, rozvody vody, topení a elektřiny, povrchy podlah, sanita, dveře a obložky z masivu. Teplo v domě zabezpečuje plynový kotel a sálavá krbová kamna, která rychle vyhřejí největší obytný prostor v domě.

K vybavení domu patří finská sauna s lavicemi pro 2 osoby (náklady na provoz 25 Kč/hod), německá kuchyňská linka z masivu včetně vestavěných spotřebičů (myčka, lednice, trouba, odsavač, sklokeramická deska). VEŠKERÉ INTERIÉROVÉ ZAŘÍZENÍ JE SOUČÁSTÍ KUPNÍ CENY. Udržovaná menší zahrádka s nezvykle kvalitní půdou, kde vše roste doslova před očima, není díky své rozloze náročná na péči.

V obci je veškerá občanská vybavenost. Komárov leží v krásné krajině bohaté na lesy a rybníky, z jižní strany jej ohraničuje CHKO Brdy s nedotčenou přírodou a množstvím cyklostezek. Cesta autem do Prahy trvá cca 30 min. V Hořovicích vzdálených pár minut jízdy jsou mateřské, základní a střední školy, nemocnice, lékárny, úřady, banky, sportovní areály (bazén, koupaliště, zimní a plavecký stadion, fotbalové hřiště a tenisové kurty), zámek, velké dětské hřiště, lesopark Dražovka a zámecký park, supermarkety, specializované obchody, vyhlášené restaurace, ranč s jízdárnou a zastávka vlaku na trase Praha – Plzeň.

Užitná plocha 265 m2, zastavěná plocha 172 m2, zahrada 200 m2, pozemek 371 m2.

Prodej domu přímo od majitelů. Nespolupracujeme s RK, děkujeme za respektování. Máme dlouholeté zkušenosti v poskytování hypotečních úvěrů, našich služeb můžete v případě zájmu bezplatně využít. Pro více informací a domluvení termínu osobní návštěvy nás neváhejte kontaktovat. Těšíme se na Vás.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu532456
Dispozice2+1
Dostupné od10. 9. 2018
Podlaží1
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha97
VybavenoVybaveno
Plocha pozemku371
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.