Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 76 m² bez realitkyPraha - Kobylisy

Praha - KobylisyMHD 4 minuty pěšky • Částečně vybaveno • Výtah
Měsíční nájemné18 000 Kč

+ Poplatky za služby5 500 Kč
+ Vratná kauce30 000 Kč


Jedinečná lokalita na kraji Ďáblického lesa, poslední patro v nástavbě bytového domu s 34 bytovými jednotkami. Výhled do zeleně, klid, byt je velmi útulný a hezký. Kuchyně s nadstandardně prostornou pracovní plochou, vestavěnou myčkou a mikrovlnkou). Prostorný a velmi světlý obývací pokoj, 2 ložnice, 1 plně vybavena (vestavěné skříně, postel s kvalitními matracemi a úložným prostorem, stůl; vše vyrobeno na míru). Druhá ložnice lze využít jako dětský pokoj či klidnou pracovnu. Zastřešený balkón s unikátním výhledem do lesa. Koupelna se dvěmi umyvadly, vanou. V zádveří jsou vestavěné skříně, byt je vybaven bezpečnostními dveřmi. Prostorná komora s úložným prostorem a plynovým kotlem, který zajišťuje samostatné vytápění bytu včetně ohřevu vody. V obývacím pokoji je snadno nastavitelný elektronický termostat pro regulaci teploty bytu. K bytu náleží sklepní kóje. Dům má výtah, je zateplen, disponuje kolárnou i kočárkárnou. V docházkové vzdálenosti je veškerá občanská vybavenost. Dostupnost autem na hlavní nádraží 15 minut, metro C - stanice Ládví 10 minut pěšky nebo metro C - Střížkov - 10 minut busem. Školka, škola, hřiště, obchod v bezprostřední blízkosti. Parkování na ulici před domem v zóně placeného stání (600,-/rok). Preferuji dlouhodobější pronájem nekuřákům.

We offer very comfortable and cozy flat next to Dablicky les - beautiful forest park. The flat consists of 2 bedrooms, spacious and very bright living room, bathroom, WC and closet. Building has a lift, 7 floors and has extra thermal insulation. All civic amenities are within walking distance. Subway line C - Ládví station is 10 minutes walking, subway line C - Strizkov is 10 minutes by bus. Kindergarden, school, playgrounds and market is within very short walking distance. The flat has beautiful view into the forest. Safety door. Parking is available outside within paid parking zones (600 CZK/year). We prefer long-term lease to non-smokers.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu532508
Dispozice3+kk
Dostupné od15. 7. 2020
Podlaží7
Typ budovyPanel
Užitná plocha76
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBD - Méně úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
MHD 4 minuty pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDŠimůnkova
🚶 334 m (4 min)
PoštaPraha 82
🚘 2 595 m (6 min)
ObchodNorma
🚶 391 m (5 min)
BankaKomerční banka
🚘 3 012 m (7 min)
RestauraceŽernosecká
🚶 378 m (5 min)
LékárnaBenu
🚶 807 m (10 min)
ŠkolaŽernosecká
🚶 317 m (4 min)
Mateřská školaMŠ Šimůnkova
🚶 276 m (3 min)
SportovištěKASUMI DOJO - 霧道場
🚘 2 425 m (6 min)
Hřiště
🚶 364 m (4 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.