Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+kk • 47 m² bez realitkyMazovská, Praha - Troja

Mazovská, Praha - TrojaČástečně vybaveno
Cena2 750 000 Kč

Tato nemovitost již od 11 663 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodám byt v Bohnicích katastr Trója, 2+kk, v ulici Mazovské, nejjižnější dům Bohnic, na kopci nad ZOO, už za domem začíná příroda. Byt je pro lidi zvyklé na malé byty, k investici (dobře se pronajímá), VOLNÝ v únoru,

Byt je v přízemí panelového domu a má dispozici 7x5,8 m, lodžie 5,8x1,2m a sklep, jeho celkový výměra je kvůli velké lodžii 46,59 m2. Vnitřní a vnější stěna jsou ze Siporexu, což je výhodné pro vylepšení dispozic bytu podle konečné úpravy nových majitelů. Ta je již navržena. Byt je mimořádně nízkonákladový, topí se pouze při teplotách pod 0° C.

Místnosti, koupelna 2,43x1,33 – 3,23m2 se sprchovým koutem s možností instalace rohové vany, WC, 1,4x0,9 s možností znovu oddělit od koupelny. Chodba s kuchyní 3,5x 2,3m – 7,5m2, Pokoj obývací 4,7x3,5m – 17 m2 menší pokoj 4,75x2,3m - 11m2, nyní je druhý pokoj zmenšen, to bude však změněno. Kuchyň dám na chodbě předělat a menší pokoj dám do původního stavu, kdy tam byla kuchyň. To prosím přede mnou nezmiňovat. Vyžaduji pohodové jednání.

Byt a dům se nachází v krásné bezproblémová lokalitě sousedící s chráněnou oblast, kdy je vyloučena další zástavba v okolí i domem, kudy vede centrální kolektor. Když jsem byt koupil nehleděl jsem na dopravu, ale věřím, že i sem půjde metro, než to změnil pan Velký Náměstek pro dopravu na magistrátu a poslal ho polí na výstaviště Letňany. I tak je tam cesta z Kobyliského náměstí pohodová jak autem tak busem. Parkování je před domem Celé okolí je bezbariérové a v absolutní rovině, škol a mateřský školek mnoho, poliklinika 5min pomalé chůze, zastávka MHD 4min, metro 7min busem, ZOO 15min pěšky, Stromovka 30min pěšky, nyní však není v provozu lávka. Cyklostezky i podél Vltavy, stejné inline stezky, kurty, atletický stadión a spousty hřišť pro zdravý životní styl jsou do 1km. Plavecký stadión Šutka se nachází 3 stanice autobusem, pod Kobyliským nám. je rekonstruované přírodní koupaliště. Prostě ráj na zemi. Já bohužel bydlím na druhém konci Prahy, ale také tu máme zrovna tak hezky. Dům je po kompletní rekonstrukci a byt po částečné tj. koupelna a WC. Zbývají plovoucí podlahy a úprava dispozice bytu s ohledem na velikost kuchyně a úložné prostory na tom budu pracovat, únoru bude byt snad k prodeji. Většinou se v těchto bytem dělá KK. V bytě již je i nová elektřina v mědi, tu však ještě nechám předělat, jsem dobrý vyjednavač a věci rozumím.

Cena 2,79 mil. Kč. Investice do budoucnostii, možno velmi výhodně pronajímat.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu532536
Dispozice2+kk
VlastnictvíOsobní
PENBA - Mimořádně úsporná
Užitná plocha47
VybavenoČástečně
Typ budovyPanel
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.