Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+kk • 97 m² bez realitkyNa Valech, Praha - Hradčany

Na Valech, Praha - HradčanyČástečně vybaveno
Cena11 880 000 Kč

Tato nemovitost již od 50 383 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodám nově nadstandardně zrekonstruovaný byt 3+kk o celkové podlahové ploše 97m2 (+komora 6,13m2 uvnitř bytu, + sklepní kóje 3m2), v osobním vlastnictví, přímo od majitele, situovaný v 1.podlaží krasného a velmi dobře udržovaného menšího činžovního domu z první republiky, s výtahem a společným dvorem v lukraktivní lokalitě Hradčan v ulici Na Valech přímo naproti parku Charlotty Garrigue Masarykové. Byt se nachází v bezprostřední blízkosti Pražského hradu (300m) s výhledem na Letohrádek královny Anny, Stromovka (300m), 100m chůze od stanice metra Hradčanská a zastávky tramvaje, busu. Veškerá občanská vybavenost, lékař, restaurace a obchody jsou v pěším dosahu. Byt je také v rychlém dosahu letiště a četných mezinárodních škol (300m od bytu škola Riverside).

Byt je po kompletní náročné rekonstrukci: voda, odpady, podlahy, dveře, okna, štuky, elektřina aj. Interiér bytu tvoří obývací pokoj s plně vybavenou kuchyní a jídelním prostorem s výhledem do vnitrobloku (24,42m2), dvě ložnici (24,13m2 a 21,58m2), malá hala (10,66m2), jedna koupelna (sprchový kout, toaleta, pračka) – 3,62m2, druha koupelna (vana, toaleta, bidet) – 5,12m2, vstupní chodba (5,62m2) s vestavěnou skříní a šatnou (1,85m2). Součástí vybavení jsou velká dřevěná okna, nové celomasivních dřevěné dubové podlahy, v obou koupelnach podlahové topení, vestavěné kuchyňské spotřebiče značek Whirlpool a Grohe, telefonní linka, domácí video vrátný, k dispozici internet a kabelová televize. Topení a ohřev vody zajišťuje vlastní elektrický kotel a ohřívač vody. Byt má orientaci na jihozápad a severovýchod.

Bezproblémové parkování.

Velmi atraktivní lokalita, která nabízí možnost investičního záměru pronájmu přes Airbnb s vysokou měsíční výtěžností vzhledem ke své lokaci.

Poplatky vůdči SVJ jsou pouze 2200Kč měsíčně.

Energetická třída G.

Byt je nabízen přímo majitelem a není zde žádné navyšování o provizi RK.

Realitní kanceláře, prosím nevolejte, děkuji!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu532609
Dispozice3+kk
Dostupné od10. 9. 2018
VlastnictvíOsobní
PENBE - Nehospodárná
Užitná plocha97
VybavenoČástečně
Podlaží1
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.