Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 2+kk • 61 m² bez realitkyŠvejcarovo náměstí, Praha - Stodůlky

Švejcarovo náměstí, Praha - StodůlkyVybaveno
Cena4 550 000 Kč

Tato nemovitost již od 19 296 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím k prodeji slunný byt s výhledem do Dalejského údolí ve vyhledávané lokalitě Praha 5 Stodůlky. Jedná se o byt velikosti 2+kk s celkovou výměrou 60,5 m2 situovaný v 1 NP. Byt představuje díky své poloze, komfortu a velmi klidné lokalitě ideální bydlení pro náročné. V blízkosti domu, který je umístěn ve svahu je pak veškerá občanská vybavenost.

Jednotka se prodává kompletně zařízena včetně moderního vybavení a je připravena k okamžitému užívání. Dispozice se skládá ze zařízeného obývacího pokoje s kuchyňským koutem (ten je vybaven kromě jiného lednicí, myčkou, sporákem, troubou a digestoří) zařízené ložnice a koupelny, kde je pak umístěna i pračka. Vstupní chodba v bytě dále obsahuje moderně zařízenou šatnu. Poplatky za služby jsou cca 2700 Kč/měs. Dům má velmi dobře fungující společenství vlastníků. Dále k bytu náleží sklep umístěný na patře domu a je zde i možnost i garážového stání.

Dům obsahuje bezbariérové vstupy, výtah a je dále vybaven tepelným čerpadlem a tudíž patří do skupiny velmi úsporných dle vyhlášky. Energetický štítek B je k dispozici. K vlastnictví domu patří i přilehlé pozemky a dětské hřiště za druhým domem. Dopravní dostupnost do centra Prahy je 15 min MHD i autem, zastávka BUS je cca 4 minuty od domu, na metro je to 2 stanice. V případě zájmu o více informací či osobní prohlídku se obracejte přímo na majitele tel.602105983.

Exclusive offer for sale of sunny apartment with view to Dalejka valley in sought after location of Prague 5 Stodulky. It is a apartment 2+kk with a total area of 60.5 sqm situated in ground floor. Thanks to its location in slope, comfort and very quiet location, the apartment is an ideal place for demanding people. Near the house is all civic amenities.

The unit is for sale completely furnished including modern equipment and is ready for immediate use. The apartment consists of a furnished living room with a kitchen (equipped with fridge, dishwasher, cooker, oven and cooker hood), furnished bedroom and bathroom where is wash-machine as well. The entrance hall in the apartment also includes a modern furnished dressing room. Service charges are about 2700 CZK / month. There is cellar as well located on the floor of the house. Parking garage is possible as well.

.

The house has free barrier entrances, an elevator and is also equipped with a heat pump and therefore belongs to a group very economical. An energy label B is at disposal. The ownership of the house includes additional land and a playground behind the second house. Transport access to the center of Prague is around 15 minutes by public transport and by car, bus stop is about 4 minutes from the house, the metro station is 2 stops. If you are interested for more information or personal visit, please contact the owner directly on mobile phone 602 105 983.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu532667
Dispozice2+kk
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBB
Plocha61
VybavenoVybaveno
Podlaží1
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.