Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 66 m² bez realitkyŘípská, Brno - Slatina, Jihomoravský kraj

Řípská, Brno - Slatina, Jihomoravský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné13 900 Kč

+ Poplatky za služby2 900 Kč
+ Vratná kauce1 Kč


BYT 2+kk, BRNO-SLATINA, PRONÁJEM

Prostorný byt 2+kk je situován do 6. nadzemního podlaží s výhledem do parku novostavby projektu Slatina - Zelené město s výměrou 66 m2 včetně balkónu a je kromě kuchyně a vestavěných skříní nezařízený - nabízí tedy neomezené možnosti zařídit si ho dle Vašeho vkusu. Dispoziční řešení bytu odpovídá vyššímu standardu bydlení. Byt se skládá ze vstupní chodby 5m2, obývacího pokoje s kompletně zařízenou kuchyní (sklokeramická deska, horkovzdušná trouba, digestoř, myčka, pračka, vestavěná lednice s mrazákem, mikrovlnka) 32m2, ložnice s vestavěnými skříněmi 14m2, praktické šatny 4m2 a koupelny s WC 5m2. Byt působí velmi vzdušně díky francouzským oknům, odkud je vstup na prostorný balkon (6 m2). K bytu náleží sklepní kóje a parkovací stání. Rychlý internet i TV zajišťuje společnost VIVO. V bezprostřední blízkosti se nachází Lidl, Kaufland a celé nákupní centrum, pro děti pak zábavní park Bruno family. Za domem vybízí k odpočinku a procházce příjemný park. Vratná kauce je ve výši dvou nájmů a zároveň omezení pro kuřáky a domácí mazlíčky. Byt je volný nejdříve k 1.10.2019.

APARTMENT 2 + kk, BRNO-SLATINA, RENT

Half the success in finding a new home is finding a suitable location. Locations that fit your life needs. What location can it be? For example, where there is excellent public transport access, where there is plenty of greenery around, where there is a hypermarket, kindergarten, playground or restaurant or cafe around the corner. All these parameters are met by this offered flat in Slatina.

Therefore, we are looking for an individual or a couple who will approach the apartment as their own and will want to maintain its current status not only because of the owners.

The owners of the apartment offer in return a friendly approach, fairness and willingness.

Spacious apartment 2 + kk is situated on the 6th floor with a view to the park of the new building Slatina - Green City with an area of ​​66 m2 including balcony and is unfurnished in addition to the kitchen and built-in wardrobes - it offers unlimited possibilities to arrange it according to your taste. The layout of the apartment corresponds to a higher standard of living. The apartment consists of entrance hall 5m2, living room with fully equipped kitchen (ceramic hob, oven, extractor hood, dishwasher, washing machine, built-in fridge / freezer, microwave) 32m2, bedroom with built-in wardrobes 14m2, practical walk-in closet 4m2 and bathroom with toilet 5m2 . The apartment is very airy thanks to the French windows, where the entrance to the spacious balcony (6 m2). The apartment has a cellar and because of the comfort is the possibility of renting up to two parking spaces. Fast Internet and TV is provided by VIVO. Lidl, Kaufland and the entire shopping center are in the immediate vicinity, while the Bruno family amusement park for children. A pleasant park invites you to relax and walk behind the house. Refundable deposit is equal to two rents and also for smokers. The apartment is free first 1.5.2019.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu532672
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 10. 2019
Podlaží6
Typ budovyCihla
Plocha66
VybavenoČástečně
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBB

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.