Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • Ostatní

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu • 770 m² bez realitkyMládežnická, Neratovice - Neratovice, Středočeský kraj

Mládežnická, Neratovice - Neratovice, Středočeský krajČástečně vybaveno
Cena8 400 000 Kč

Tato nemovitost již od 35 624 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím k prodeji rodinný dům s komerčními prostory v centru Neratovic, postavený na parcelách o celkové výměře 660 m2. Celek sestává z domu, ve kterém se v přízemí na ploše cca 94m2 nachází zrekonstruovaná bytová jednotka 2+kk a dílna cca 86m2. V patře domu na ploše cca 180m2 v minulosti byty, v současnosti nevyužíváno a připraveno k rekonstrukci. Půdní prostor cca 180m2. K domu přiléhá křídlo na ploše cca 115m2 ve kterém se nachází dílny. Půdní prostory využívané jako sklad 115m2. Na dvoře před domem dvě dřevěné garáže cca 80m2. Nemovitost je napojena na elektřinu, obecní vodovod, plyn a kanalizaci, hlavní budova vytápěna automatickým kotlem na pelety.

Vzhledem k poloze v centru Neratovic a z pohledu územního plánu (OS smíšené obytné území) je možné nemovitosti využít ke komerci i k bydlení. Možno využívat jako sídlo firmy,bytový dům, hotel, obchody, kanceláře, provozovny a další. Vypracován návrh na přestavbu na 10 bytových jednotek. Na plotě pronajímána plocha pro reklamu.

Možno přikoupit navazující zahradu 307m2 s budovou prodejny 61m2. Momentálně pronajímána jako realitní kancelář. Na plotě pronajímána plocha pro reklamu

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu532767
DispoziceOstatní
Plocha pozemku660
VlastnictvíOsobní
PENBG
Plocha770
VybavenoČástečně
Podlaží2
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.