Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej pozemku • 8780 m² bez realitkyPřerov nad Labem - Přerov nad Labem, Středočeský kraj

Přerov nad Labem - Přerov nad Labem, Středočeský kraj
Cena3 500 000 Kč

Tato nemovitost již od 14 843 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Přímý majitelé nabízejí stavební pozemek o rozloze 1359 m2 a na něj navazující louku o rozloze 7 421 m2, kterou lze využít na malý ovocný sad.

Výjimečná lokalita blízko Prahy v mírném jihozápadním svahu Přerovské hůry s výhledem do okolí (pozemek je orientován na jih a je ve svahu cca 50m nad okolní krajinou). V dané části obce dojde k výstavbě pouze 7 RD a tento pozemek je krajní. Přerovská hůra je vyhlášena významným krajinným prvkem a jižní svah (tj. louka a dále na ni navazující pozemky) je přírodní památkou – Evropsky významnou lokalitou Natura 2000. Vedle stavebního pozemku (z horní a východní strany) tedy není možné stavět a i do budoucna půjde o klidné místo. Jedná se polohou o nejlepší pozemek v Přerově nad Labem.

Stavební pozemek je geometricky zaměřen a zasíťován - elektřina, kanalizace a nově vodovod. Plyn je přiveden 80m od pozemku.V současné době se dokončuje výstavba dlážděné komunikace k pozemku, která bude dokončena během října.

Z pohledu územního plánu je pozemek č. 1365/17 ve funkční zóně BV13 - plochy smíšené obytné - bydlení venkovské – RD o max. 2 nadzemních podlažích.

RK nevolat.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu532807
VybavenoNevybaveno
Plocha 8 780
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.