Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu • 150 m² bez realitkyČechova, Nová Včelnice - Nová Včelnice, Jihočeský kraj

Čechova, Nová Včelnice - Nová Včelnice, Jihočeský krajČástečně vybaveno
Cena1 Kč


Nabízím k prodeji prostornou prvorepublikovou zděnou vilu z poloviny 30. let, se dvěma bytovými jednotkami a 8 místnostmi před rekonstrukcí. Původní poctivá zednářská práce. Dům o zastavěné ploše 373 m2 a obytnou plochou 150 m2 stojí v srdci klidné části jihočeské Nové Včelnice s blízkou dostupností všech služeb. Dům obklopuje udržovaná zahrada s ovocnými a jehličnatými stromy o celkové rozloze 1 411 m2 v zástavbě rodinných domů. Slunná a rovinatá zahrada zajišťuje majitelům dostatek místa k odpočinku a rekreaci. Na pozemku se dále nachází jímka, vrt, kůlny s prostorem ke skladování paliva a garáž. V blízkosti domu se nachází koupaliště, fotbalový stadion, dvě malá nákupní střediska, tenisové kurty, pošta, zdravotní středisko a vlaková zastávka. Vhodná příležitost k rodinnému bydlení, rekreaci nebo podnikatelským záměrům.

Dvoupodlažní podsklepený dům má původní a cenné historické prvky: okenice, dřevěná okna, původní vestavěné prvky, dřevěné obložení, schodiště, balkon atd. Dům je ihned k nastěhování, ale je předpokládaná rekonstrukce (krov je v pořádku), ale např. omítky, zdivo atd.

V přízemní podlaží jsou tři společenské sektory, které jsou spojené chodbou o celkovém bytovém prostoru 4+kk (120 m2) dále samostatná koupelna s vanou a oddělené WC.

Z chodby se po schodišti vstupuje do druhého podlaží, které sestává ze 2 pokojů a 3 půd (cca 30 m2), které jsou vhodné buď na další bytovou jednotku nebo na uložení věcí. Z pokoje se vstupuje i na menší balkon s výhledem na okolí.

Vytápění je zajišťováno plynem a voda zavedeným veřejným vodovodem či vodou z vlastního vrtu umístěného v nádvoří pozemku. Kromě městského vodovodu je v domě studna umístěná na nádvoří pozemku s rozvody vody a kanalizací. Jedinečná nemovitost v jedinečné lokalitě.

Doporučuji osobní prohlídku. Cena k jednání.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu532828
DispoziceOstatní
Dostupné od1. 10. 2018
Podlaží2
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha150
VybavenoČástečně
Plocha pozemku1 784
VlastnictvíOsobní
PENBE - Nehospodárná

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.