Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 51 m² bez realitkyTechnická, Plzeň - Plzeň, Plzeňský kraj

Technická, Plzeň - Plzeň, Plzeňský krajMHD do minuty pěšky • Částečně vybaveno • Výtah
Měsíční nájemné14 000 Kč

+ Poplatky za služby3 700 Kč
+ Vratná kauce18 000 Kč


Nabízím k pronájmu moderní byt dispozice 2+1 o rozloze 44,8 m2 + balkon 6,4 m2 s orientací na západ v projektu Unicity Plzeň v Technické ulici na Jižním předměstí. Součástí pronájmu je i prostorný sklep v suterénu domu. Byt se nachází ve 4.NP/6 v těsné blízkosti Západočeské univerzity v Plzni na Borech. Přímo v domě se nachází bistro, pekařství. Ve vnitrobloku volnočasová zóna viz foto.

Byt je vybaven kuchyňskou linkou se spotřebiči (lednice s mrazákem, sklokeramická varná deska, elektrická trouba, mikrovlnná trouba, myčka, pračka).

V koupelně se nachází sprchový kout, WC, umyvadlo, skříňka pod umyvadlem, zrcadlo, volně stojící skříňka, žebříkové topení.

Z obou obytných místností je možný vstup na prostorný balkón. Vybavení zakreslené v plánku je pouze ilustrativní. K bytu náleží sklepní kóje o výměře 2m2.

Parkování je možné na parkovišti u domu. V blízkém okolí kompletní občanská vybavenost. MHD Goldscheiderova, U Letiště a Západočeská univerzita, zastávka tramvaje č. 4 v těsné blízkosti domu.

I am offering for rent a new modern apartment with a layout of 2 + 1 with an area of ​​44.8 m2 + a balcony of 6.4 m2 in the Unicity Plzeň project in Technická Street in the South Suburbs. The apartment is located on the 4th floor / 6 in the immediate vicinity of the University of West Bohemia in Pilsen na Borech. Directly in the house there is a bistro, bakery. In the courtyard leisure zone see photo.

The apartment is equipped with a kitchen with appliances (fridge with freezer, ceramic hob, electric oven, microwave, dishwasher, washing machine).

The bathroom has a shower, toilet, sink, cabinet under the sink, mirror, free-standing cabinet, ladder heating.

From both living rooms it is possible to enter the spacious balcony. The equipment drawn in the plan is illustrative only. The apartment has a cellar with an area of ​​2 square meters.

Parking is possible in the parking lot next to the house. Complete civic amenities in the vicinity. Public transport Goldscheiderova, U Letiště and the University of West Bohemia, tram stop No. 4 in the immediate vicinity of the house.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu532861
Dispozice2+1
Dostupné od1. 6. 2022
Podlaží4
Typ budovyNízkoenergetická
StáříDo 10 let
ProvedeníStandardní
Plocha51
VybavenoČástečně
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBB
VytápěníVzdálené

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Výtah
Sklep
MHD 1 minuta pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDTechnická
🚶 68 m (1 min)
PoštaPlzeň 20
🚘 2 450 m (4 min)
ObchodPekařství Kuri Stříbro
🚶 76 m (1 min)
BankaKomerční banka
🚘 1 766 m (3 min)
RestauraceRosemary bistro
🚶 66 m (1 min)
LékárnaDr.Max
🚘 1 473 m (4 min)
ŠkolaStřední průmyslová škola strojnická
🚘 1 569 m (3 min)
Mateřská škola
🚘 1 955 m (5 min)
Sportoviště
🚶 493 m (6 min)
Hřiště
🚘 1 674 m (4 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.