Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+kk • 46 m² bez realitkyOpletalova, Praha - Nové Město

Opletalova, Praha - Nové Město
Cena7 179 000 Kč

Tato nemovitost již od 30 796 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Zimní cena platná do 15.2.2019 ! Byt po nové nadstandardní rekonstrukci situovaný ve 5.NP činžovního domu s recepcí ve vysoce atraktivní centrální lokalitě u Václavského náměstí. Projekt nabízí mimořádný standard bydlení a předpokládá vysokou úroveň rezidentů a nájemníků. Byty charakterizuje kvalitní provedení interiérů, vysoké stropy, mezipatrové galerie a náležející pavlače. Vnitřní společné prostory budovy jsou navrženy nejmodernějším designovým studiem „OOOOX“.

Interiér bytu tvoří vstupní hala s prostorem pro vestavěné skříně, otevřený koncept obývací místnosti propojené s jídelnou a kuchyní, ložnice na galerii, koupelna se sprchovým koutem, samostatná toaleta a technická místnost. Ateliérová střešní okna, dubové podlahy, poutavé zařizovací předměty. V ceně nemovitosti je již zahrnuta sklepní kóje. Klient nehradí daň z nabytí nemovitosti. K dispozici 4.2020.

Byt je navržen architekty k příjemnému bydlení a je i ideální vzhledem k umístěni a velikosti i ke krátkodobému pronájmu. Námi prověřená renomovaná společnost, která se zabývá profesionálně krátkodobými pronájmy, Vám nabízí výnos až 426.946 % czk p.a. Bližší informace Vám podá náš realitní poradce PSN.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu533066
Dispozice2+kk
Podlaží5
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Plocha46
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBC

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.