Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+kk • 60 m² bez realitkyDlouhá, Veverská Bítýška - Veverská Bítýška, Jihomoravský kraj

Dlouhá, Veverská Bítýška - Veverská Bítýška, Jihomoravský krajVybaveno
Cena2 900 000 Kč

Tato nemovitost již od 12 299 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Zařízený byt v rekonstruovaném mlýně ihned k obývání bez dodatečných nákladů. K budově patří soukromá zahrada v rozloze 2000m2 zařízená jako dětské hřiště a pro soukromé venkovní párty (foto přiloženy). Byt je plně zařízen s vestavěnými skříněmi, odděleným záchodem a koupelnou s vanou.

Místo je krásně (foto bezprostředního okolí přiloženy), dům je kousek od přístaviště parníku, cyklostezka 30 metrů ode dveří, zastávka autobusu 25 hned před domem s pohodovým spojem přes Kuřim za 50min na Brněnské hlavním nádraží (spoj ve špičkách jednou za půl hodiny, jinak jednou za hodinu). V obci (už oficiálně město) veškerá vybavenost - škola, školka, lékaři všeho druhu, apatika, pekárna, 4 potraviny a 6 hospod. Velká plocha pro neomezené parkování přímo před domem nebo za domem. Součástí mlýna je i posilovna, squash a sauna.

PS: Z mlýna se nestěhujeme, jen měníme byt vhodnější pro 5-ti člennou rodinu, takže hledáme dobrého souseda do vedlejšího bytu.

Furnished apartment in a refurbished mill immediately for living without additional costs. The building includes a private garden of 2000m2 used as a children's playground and for private outdoor parties (photo included). The apartment is fully furnished with built-in wardrobes, separate toilet and bathroom with bathtub.

The place is beautiful (photo of the immediate surroundings enclosed), flat is a short walk from the ferry, a 30-meter cycling trail, a bus stop 25 minutes in front of house with a good connection via Kuřim in 50 minutes to the Brno Main Station (the connection in peak hours once every half hour, otherwise once per hour). In the village (already officially the town) all amenities - school, kindergarten, doctors of all kinds, apotheke, bakery, 6 restaurants. Large area for unlimited parking in front of the house or behind the house. The gym features a gym, squash and sauna.

PS: We do not move from the mill, just change the apartment more suitable for a 5-member family, so we are looking for a good neighbor to the next apartment.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu533173
Dispozice3+kk
Podlaží1
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha60
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.