Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+1 • 107 m² bez realitkyŽižkova, Benátky nad Jizerou - Nové Benátky, Středočeský kraj

Rezervováno
Žižkova, Benátky nad Jizerou - Nové Benátky, Středočeský kraj
Cena1 Kč


Nabízím k prodeji prostorný a velmi slunný byt (jižní strana), na kopci ve vilové čtvrti, tiché, klidné a zelené části, poslední zděná 2 patrová budova v ulici z roku 2008. Bytová jednotka v osobním vlastnictví k dispozici 3+1(kk) se nachází ve 2 patře. Celková plocha bytu 107 m2 včetně 10m2 terasy s markýzou a překrásným výhledem do dalekého okolí. Možno užívat vzrostlou a prostornou zahradu k posezení, grilování i ostatním aktivitám. V bytě jsou provedeny vnitřní úpravy-nové obklady, dlažby, vinyl_chodba, wc, koupelna, kuchyně, dětský pokoj. Celkově komplet vymalováno, nová venkovní terasa atd. Bytu dominuje prostorný obývací pokoj 33m2 s kuch.koutem 10m2 a výstupem na prosluněnnou terasu. Chodba 9m2, pokoj 14m2, pokoj 20m2,

WC 2m, koupelna 6m2, s akrylátovou vanou a zástinou na sprchování, sklep 3m2, kolárna, vlastní parkovací stání před okny bytu. Okna jsou plastová a dřevěná zn.Velux s roletami .Topení ústřední ,plynová kotelna pro každý vchod , voda z boileru , měřiče vody i topení.

V docházkové vzdálenosti je veškeré občanské vybavení, obchody, super markety, služby, restaurace, kavárny, zdr.středisko s poliklinikou, základní školy, několik mateřských školek, 200m od domu , sportovní hala. Výborné spojení na Prahu, nájezd na dálnici D10 - 2km, autobus jede každou půlhodinu, 25km na Černý most.

Možnost vyřízení, stále ještě výhodné hypotéky . Zajímavá investiční příležitost. Byt ihned k dispozici. Dohoda.Cena na vyžádání.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu533216
Dispozice3+1
Podlaží2
Typ budovyCihla
Užitná plocha107
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.