Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 4+1 • 190 m² bez realitkyK Habrovce, Praha - Krč

K Habrovce, Praha - KrčVybaveno
Cena17 000 000 Kč

Tato nemovitost již od 72 096 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Exkluzivní adresa v klidné rezidenční vilové čtvrti, pouhé 4 minuty chůze od metra Budějovická, cca 10 minut na nádraží Krč. V blízkém okolí je plná občanská vybavenost - obchody (DBK), nemocnice, školy, školky atd.

Prostorný zděný sklep se nachází pod cca polovinou objektu. Skládá se ze dvou místností, z toho jedna místnost je technická (plynový kotel + bojler). Přízemí je tvořeno předsíní s WC, kuchyní s jídelnou a obývacím pokojem. Jeden vstup z předsíně a druhý z jídelny vede do prostorné a prozářené obývací místonosti s velkými francouzskými okny (po celé jedné straně) skýtající krásný výhled do zahrady a přímý vchod na prostornou terasu. Horní patro objektu se skládá ze dvou větších a jednoho menšího pokoje, předsíňky, koupelny, balkonu a druhého WC s příjemným výhledem. Venkovní vyvýšená terasa s krbem a udírnou je obklopena rozlehlou členitou zahradou. Vlastní stavbou je garáž s dílnou.

Ocelová nosná konstrukce domu je vyplněna tuhými slaměnými deskami. Tato funckcionalistická vila z 30. let je po celkové rekonstrukci dokončené v roce 2013 a je připravena na zateplení fasády.

Aktuální zastavěná plocha pozemku je cca 147m2 (dům 80 m2 + terasa 42m2 + garáž s dílnou 25m2). Plocha pozemku je 755m2.

Rádi vám zodpovíme jakékoliv další otázky či domluvíme osobní prohlídku objektu. V případě zájmu prosím volejte na uvedené telefonní číslo.

Exclusive address in a quiet residential area, just 4 minutes walk from metro station Budějovická, approximately 10 minutes to Kačerov.

Spacious brick cellar is located under nearly half of the object. It consists of two rooms of which one is a utility room. Ground floor consists of a hallway, WC and kitchen with dining room which opens into brightly lit living room. One entire wall of living room is made up of French doors leading to spacious terrace. The upper floor of the building consists of two bedrooms and a smaller room, hallway, bathroom, balcony and a second toilet with a pleasant view. Steel structure of the house is filled with solid straw plates.

Total reconstruction of this building was completed in 2012. House is prepared for the facade.

Large terrace with fireplace and smokehouse is surrounded by interestingly structured garden. Separate building is a garage with workshop.

Actual build up area is about 147 square meters (house approximately 80 m2 + 42 m2 terrace + garage with workshop 25m2). Total area is 755 square meters.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu533244
Dispozice4+1
Plocha pozemku755
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »
Užitná plocha190
VybavenoVybaveno
Podlaží2
Typ budovyOstatní

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Terasa

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.