Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 5+1, 5+kk, 6+1, 6+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 5+1 • 216 m² bez realitkyNa Obci, Hostouň - Hostouň u Prahy, Středočeský kraj

Na Obci, Hostouň - Hostouň u Prahy, Středočeský kraj
Cena11 999 000 Kč

Tato nemovitost již od 50 887 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodám RD 5 + 1 s garáží, sklepem, pozemkem 2.284 m2 v Hostouni u Prahy (okr. Kladno). Velmi zdařilá novostavba ve francouzském stylu z r. 2006, zcela dokončená v r. 2015-16 (nová fasáda, dřevěná dubová podlaha v celém domě a kuchyň). Dům ocení především majitel, který vyhledává naprosté soukromí, klid a romantiku v těsné blízkosti Prahy. Umístění domu má jedinečnou polohu bez přímého souseda (sousedí pouze s cestou, zahradou a lesíkem) v překrásném romantickém bezprostředím okolí s výhledem na stromy, louky, pole a starý židovský hřbitov, které místu dodávají genia loci.

Krásný i praktický návrh RD se správnou orientací světových stran - prosklené výklenky s velkými dřevěnými okny v kuchyni a obývací části poskytují nadstandardní množství světla a pocit splynutí s přírodou. Okna v kuchyni jsou orientována na V (výklenek) a S (okno v kuchyňské lince) a obývací pokoj na J (výklenek) a Z (francouzské okno se vchodem do zahrady).

Dům je umístěn na konci klidné části obce, která poskytuje naprostý klid a soukromí - bez přímého souseda.

Pozemek v okolí domu o rozloze 1050 m2 tvoří okrasná i užitková zahrada s pergolou. Nachází se zde 6 jabloní, 3 druhy třešní, meruňka, slivoň a hrušeň, spousta malin, rybízů, angreštů, jahody, moruše, hodně růží, skalka z „babiččiny zahrádky“, několik druhů hortenzií, voňavých šeříků, kalina atd.

Další pozemek za domem (oba pozemky je možno propojit) o rozloze 1234 m2 nyní slouží jako zahrada s ovocnými stromy (slivoně, jabloně), relaxační místo a políčko. Obě tyto části jsou propojeny potůčkem s pevným mostem. Pozemek může být využit k různým koníčkům, např. pěstování bio potravin, chování zvířat (koně, daňci apod.) nebo jako sad či zahrada.

Dispozice domu:

Přízemí:

1) vstupní hala s vestavěnými skříněmi,

2) chodba s vestavěnými skříněmi a schodištěm,

3) prostorná kuchyně ve tvaru L propojena s jídelnou a obývacím pokojem (55 m2), z něhož je výstup do okrasné zahrady s pergolou,

4) technická místnost s plynovým kotlem, bojlerem na ohřev teplé vody, umývadlem a sprchou,

5) chladnější místnost vhodná pro skladování potravin či jako další šatna či tech. místnost se vstupem do zahrady - pod ní se nachází sklep,

6) pod schody na chodbě je menší místnost vhodná jako úklidová či úložná,

7) samostatné wc s oknem,

8) prostorná garáž pro 1 osobní automobil.

Podkroví:

1) velká ložnice,

2) 2 dětské pokoje,

3) pracovna,

4) velká koupelna s wc,

5) chodba rozděluje prostor na ložnicovou část rodičů s pracovnou a koupelnou a pokoje dětí.

RD je vytápěn ústředním topením na plyn, má vlastní vrtanou studnu s dostatkem vody. Odpad je prozatím řešen jímkou. Obec Hostouň má již zpracovaný projekt na vybudování vodovodu, kanalizace a nové asfaltové cesty v ulici, která vede k RD. Nyní k domu vede obcí udržovaná, avšak nezpevněná cesta.

Obec Hostouň u Prahy je vzdálena cca 10 min. jízdy autem od Prahy 6. V 3 km vzdálené vesnici Pavlov jezdí každou hodinu přímý vlak do Dejvic (24 min), na Masarykov nádr., což umožňuje velmi dobré dopravní spojení s Prahou. Přímo z obce jezdí autobusy na Zličín, letiště a nově odtud jezdí i vlak do Prahy.

Letiště Ruzyně se nachází 7 km od Hostouně, což umožňuje dobré letecké spojení se světem. Výhodou je, že letadla v místě, kde leží dům nejsou příliš slyšet ani nejsou obtěžující – místo s RD již nespadá do žádné hlukové zóny.

Hostouň nabízí výbornou občanskou vybavenost - je zde školka, 1. stupeň ZŠ, pošta, fotbalový klub, 3 obchody se smíšeným zbožím, restaurace, 3 hospody, na podzim 2018 otevřené nové zdravotní středisko.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu533249
Dispozice5+1
Plocha pozemku2 284
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná
Užitná plocha216
VybavenoNevybaveno
Podlaží2
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.