Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 2+1 • 401 m² bez realitkyRohle - Rohle, Olomoucký kraj

Rohle - Rohle, Olomoucký krajČástečně vybaveno
Cena1 690 000 Kč

Tato nemovitost již od 7 167 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím domek na vesnici s autodílnou, bytem a dalšími většími prostory k podnikání, kutilství, skladování, pronájmům. Možnost vybudování podkroví nebo rozšíření bytu. Na pozemku vlastní studna, žumpa, do dvou let vybudování obecní kanalizace. V bytě topení el. kotlem, v provozních prostorech dva komíny +staré kotle. Kompletní rekonstrukce bytu v r. 2010. Topení elektrokotel, radiátory plechové, trubky měděné, nové vodovodní trubky, přípojka na pračku a myčku v kuchyni. Podlahy: beton + plovoucí laminátová, linoleum. Práce prováděly odborné firmy. Kuchyňská linka nesmontovaná, stará. Zeď v obývacím pokoji je letos odvlhčená + výměna vadných cihel, nové spárování. Strop sádrokarton. Příjemné bydlení – v létě do 25 °C i bez klimatizace.

Obec Rohle se nachází v nadmořské výšce 300 m, žije zde 600 obyvatel. V obci je obchod, lékař, pošta, škola, školka, malá hospůdka. Ze školní jídelny lze odebírat levné obědy pro domácnost. Fungují zde dobrovolné spolky, v kulturním domě se pořádají různé akce. Nedaleko od vesnice je malá přehrada, turisticky zajímavý vrchol Bradlo, Bílý kámen, dá se dojít na zříceninu hradu Brníčko. V okolí je hodně smrkových a smíšených lesů, lze zde jezdit na kole, v zimě na běžkách, atd. Nejbližší města Zábřeh, Uničov a Mohelnice jsou vzdálena asi 15 km. Veřejná doprava je autobusová, nejbližší vlakové nádraží je v 7 km vzdálené Libině.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu533537
Dispozice2+1
Plocha pozemku743
VlastnictvíOsobní
PENBG
Plocha401
VybavenoČástečně
Podlaží1
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.