Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+1 • 45 m² bez realitkyTřebízského, Brno - Husovice, Jihomoravský kraj

Třebízského, Brno - Husovice, Jihomoravský krajMHD 4 minuty pěšky • Vybaveno
Měsíční nájemné14 000 Kč

+ Poplatky za služby3 500 Kč
+ Vratná kauce17 500 Kč


Nabízíme k pronájmu byt 2+1, na ulici Třebízského 18, Brno - Husovice, cca. 10 minut od centra. Byt se nachází v 1. NP zrevitalizovaného cihlového domu a je plně zařízený. Celková plocha bytu je 45m2. Byt je po kompletní rekonstrukci. Kuchyně je vybavena novou kuchyňskou linkou, elektrickou indukční varnou deskou a troubou. Pokoj je zařízen manželskou postelí a dvěma šatními skříněmi. V obývacím pokoj je TV stěna, sedací souprava. Součástí je i jídelní stůl a 4 židle. V koupelně je sprchový kout, umyvadlo a toaleta. Připojení k internetu a kabelová televize. Vhodné pro pár či jednotlivce. V blízkosti domu se nachází zastávky MHD, restaurace, obchodní centrum a veškerá další občanská vybavenost. Byt je kousek od cyklostezky kolem Svitavy. Možnost zajištění jednorázového nebo pravidelného úklidu. Prohlídky jsou možné kdykoliv po domluvě. Cena včetně všech služeb. Volné ihned.

We offer 2 bedroom apartment (with separate kitchen) on the Trebizskeho street no. 18 in the Brno Husovice, approx. 10 mins from the city centre. The apartment is fully equipped and located on the 1st floor of recently reconstructed building. Total floor space is 45m2. The apartment was recently fully renovated. The kitchen is equipped with new kitchen cabinets and induction hob. Bedroom is fitted with queen-size bed and two wardrobes. In living room there is TV set, sofa, dining table and four chairs. In the bathroom there are shower enclosure, sink and toilet. Internet and cable TV available. Nearby you can find public transport station, restaurant, shopping mall and sporting facilities. The apartment is close to the cycling pathway alongside Svitava river. We can arrange an one-off or regular cleaning. The apartment is available from now. The price includes all utilities.

If interested please feel free to contact me.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu533609
Dispozice2+1
Dostupné od26. 9. 2022
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná
Užitná plocha45
VybavenoVybaveno
Podlaží1
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
MHD 4 minuty pěšky
Balkón

V okolí nemovitosti najdete

MHDVenhudova
🚶 343 m (4 min)
PoštaBrno 14
🚶 511 m (6 min)
ObchodU Dubu
🚶 272 m (3 min)
BankaČeská spořitelna
🚶 428 m (5 min)
RestauraceOrlovna
🚶 162 m (2 min)
LékárnaLékárna v Husovicích
🚶 540 m (6 min)
ŠkolaZŠ Jana Ámose Komenského
🚶 292 m (4 min)
Mateřská školaMateřská škola Tišnovská
🚶 448 m (5 min)
SportovištěAC Fitness
🚶 647 m (8 min)
Hřiště
🚶 177 m (2 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.