Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 4+1 • 109 m² bez realitkyVybíralova, Praha - Černý Most

Vybíralova, Praha - Černý MostČástečně vybaveno
Cena4 900 000 Kč

Tato nemovitost již od 20 781 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Ideální byt pro trvalé bydlení (včetně rodiny s dětmi) nebo na investici. V docházkové vzdálenosti: jesle, školka, Základní škola a Gymnázium- vše 3 min.; nákupní centrum CČM - nákupní centrum Globus, pošta, restaurace, kino, obchody; Metro B 5min = cesta do centra 20min, autem 30min. Hodně zeleně (stromy, parky), hřiště, bruslařská dráha, cyklostezky, rybníky. Výpadovka na HK, LB (na hory 50min).

Byt lze upravit dle vlastních představ (po částečné rekonstrukci 1 koupelny a plastová okna), včetně úpravy na dva menší byty (garsonka a 3+1) s vlastním sociálním zařízením. Vhodný na další pronájem (dlouhodobý- očekávaný výnos cca 20tis Kč měsíčně i krátkodobý- Airbnb; Booking ). Dům po rekonstrukci, pouze 4p. (2 byty na patře), nízký fond oprav, výhoda orientace na JV a SZ. K ceně je nutné přičíst hypotéku s velmi nízkou úrokovou sazbou 1,89% a fixací na 10let. Výše hypotéky 2,1mil. Kč.

Ideal apartment for permanent living (including families with children) or for the investment. Walking distance to: Nursery, Kindergarten, Primary School and Grammar School - everywhere 3 min .; shopping center CČM - Globus, post office, restaurant, cinema, shops; Metro "B" 5min = time to the city center 20min; by car 30min. Lots of greenery (trees, parks), playground, skating track, cycle paths, ponds. Highway to HK, LB (journey to the the mountains 50min).

The apartment can be renovated according to your own ideas (after partial reconstruction of 1 bathroom and plastic windows), including the modification in to two smaller apartments (studio and 3 +1) with their own sanitary facilities. Suitable for further rental (long-term expected yield of about 20ths. CZK per month and short-term Airbnb; Booking). House after reconstruction, only 4floors. (2 flats on the floor), low fund repairs, advantage of SE/NW orientation. A mortgage with a very low interest rate of 1.89% p.a. and a 10-years fixation must be added to the price. The mortage is 2,1mio. CZK.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu533624
Dispozice4+1
Podlaží2
Typ budovyPanel
RizikaPrověřit »
Užitná plocha109
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.