Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 36 m² bez realitkyHlivická, Praha - Bohnice

Rezervováno
Hlivická, Praha - BohniceMHD 1 minuta pěšky • Vybaveno • Lodžie 4 m²
Měsíční nájemné15 000 Kč

+ Poplatky za služby2 200 Kč
+ Vratná kauce15 000 Kč


Nabízíme k pronájmu pěkný byt 1+kk v 1. podlaží bytového domu s recepcí, dům je po kompletní rekonstrukci. Pouze 1 min od zasávky autobusu - výborná dostupnost do centra. Byt je v tichu a zeleni a přitom kousek od centra.

Byt je velmi prostorný s velkou lodžií a množstvím úložného prostoru – velká vestavěná šatní skříň se zrcadly v předsíni, velká komora v bytě plus velká zasklená uzamykatelná lodžie s komorou (není započteno v metráži).

Byt se pronajímá zařízený – vše moderní nábytek z IKEA, kuchyň zánovní včetně lednice, koupelna rekonstruovaná na jaře 2018, včetně pračky, viz foto. V bytě jsou žaluzie.

Vybavení :

Kuchyně: lednice, MW trouba, trouba, indukční dvouplotýnka.

Pokoj: manželská postel s nočními stolky, komoda, truhla, stůl, židle, křesílko, TV stolek, vše, co je na fotkách, zůstává.

Byt je velmi tichý a s množstvím zeleně v okolí - park v areálu léčebny Bohnice s kavárnou kousek domu (ideální na běh apod.), blízko Čimický háj. Nedaleko je i Aquacentrum Šutka, restaurace, kavárna. Obchody 1 min od domu, Billa cca 7 min.

Parkování na ulici zdarma.

V bytě jsou plovoucí podlahy a dlažba, vytápění centrální.

Volný od 1.2.2024, preferujeme dlouhodobý pronájem, ideální pro jednotlivce nebo pár.

Cena 15.000,- měsíčně, spotřebu el. energie, vody a tepla si hradí nájemce zvlášť. Elektroměr bude převeden na nájemce (nyní vše cca 2200,-).

Prohlídky bytu jsou možné po dohodě. Byt bude volný od 1.2.2024, k nastěhování by měl být několik dnů předem, tedy od 1.2. již můžete regulérně bydlet :-)

A nice apartment 1 + kk on the 1st floor of an apartment building with a reception for rent. The flat is after complete reconstruction.

Only 1 min from the bus stop - excellent access to the centre. The apartment is in silent area and greenery and yet a short trip from the centre.

The apartment is very spacious with a large loggia and plenty of storage space - a large built-in wardrobe in the hallway, a large storage room in the apartment plus a large glazed lockable loggia with another storage room (not included in the footage).

The apartment is rented furnished - all modern furniture from IKEA, kitchen including refrigerator, new bathroom (spring 2018), including washing machine, see photo. There are blinds in the apartment.

Equipment:

Kitchen: refrigerator, MW oven, oven, induction hob.

Room: double bed with bedside tables, chest of drawers, chest, table, chairs, armchair, TV table, everything in the photos remains.

The apartment is very quiet and with lots of greenery in the area - a park in the area of ​​the Bohnice hospital with a café near the house (ideal for running, etc.), near Čimický wood. Nearby is the Aquacentrum Šutka, restaurant, café. Shops 1 min from the house, Billa cca 7 min.

Free on-street parking.

The apartment has floating floors and tiles, central heating.

Available from 1.2.2024, we prefer long-term rental, ideal for individuals or couples.

Price 15,000 per month, electricity, heating and water are paid by the tenant separately (the electricity meter will be transferred to the tenant). Now the average price for 2 people is about 2200 CZK per month.

Viewings of the apartment are possible by arrangement.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu533634
Dispozice1+kk
Dostupné od1. 2. 2024
Podlaží1
Typ budovyPanel
Užitná plocha36
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
VytápěníÚstřední

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
MHD 1 minuta pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDOdra
🚶 91 m (1 min)
PoštaPraha 81
🚘 1 683 m (5 min)
ObchodDrůbeží maso
🚶 116 m (1 min)
BankaKomerční banka
🚘 1 586 m (5 min)
RestauracePizza & caffe U Veverky
🚶 664 m (8 min)
LékárnaDr. Max
🚶 196 m (2 min)
ŠkolaGymnázium Ústavní
🚶 260 m (3 min)
Mateřská škola
🚘 1 264 m (5 min)
SportovištěSlovan Bohnice
🚘 1 464 m (5 min)
Hřiště
🚶 161 m (2 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.