Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej chaty, chalupy 7+1 • 2148 m² bez realitkyRajnochovice - Rajnochovice, Zlínský kraj

Rajnochovice - Rajnochovice, Zlínský krajVybaveno
Cena5 900 000 Kč

Tato nemovitost již od 25 022 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme k prodeji unikátní chalupu v Rajnochovicích, vyhledávaném středisku turistiky, cykloturistiky a zimních sportů, umístěnou v malebné přírodě Hostýnských vrchů na polosamotě, obklopenou klidem a lesy.

Od jara do podzimu se nabízí bohaté možnosti turistiky či cykloturistiky (Tesák, Troják, Rajnochovice, Hošťálková, Hostýn, Rusava, Kelčský Javorník, a další), možnost houbaření a je také dostupné letní koupání na 10 km vzdáleném koupališti v Osíčku. Přes zimu je možno využít běžkařské trasy či lyžování v areálu Troják a Tesák v blízkosti. V obci je jezdecká stáj s možností jízdy na koni.

Přímo pod kopcem cca 1 km chůze je zastávka autobusu, vlakové nádraží je vzdáleno 7 km. Příjezd autem možný až k pozemku.

Budovy jsou zděné, podkrovní místnosti zateplené. Objekt je vhodný k rodinné rekreaci nebo k provozování malého penzionu s kapacitou do 16 lůžek.

Velikost pozemku je 2148 m2, zastavená plocha 355 m2, podlahová plocha 422 m2.

Komplex se skládá z hlavní budovy s obytnou částí o dispozici 7+1 s verandou, velkým balkonem a příslušenstvím, z vedlejší budovy s obytnou částí o dispozici 2+kk s lodžií, saunou, malým krytým bazénem, vinným sklípkem a dílnou. Další součástí jsou menší pomocné hospodářské budovy s technickým zázemím pro zahradní techniku a uložení tuhých paliv.

Zahrada je upravena do okrasného arboreta, zušlechťovaného již po dobu téměř 40 let, tvořeného skalkami, umělými potoky, 3 jezírky, rybníkem s KOI kapry a rozsáhlým ovocným sadem. K dispozici je také venkovní bazén ke koupání. Do okrasné zahrady jsou zasazena klidná posezení k relaxaci či altán s pergolou, krbem a udírnou a zákoutí se zaměřením pro vyžití dětí.

Nemovitost má vlastní studnu se silným pramenem. Do budov je zavedena elektřina (3x25A, 220/380V). Odpad je řešen formou septiku. Teplá voda je dostupná samostatně v hlavní i vedlejší budově. Topení je na tuhá paliva, lokální v místnostech ve formě kachlových kamen nebo běžných kamen. Dispozice domu umožňuje snadné přebudování na ústřední topení na tuhá paliva.

Hlavní budova dostala novou střechu v roce 2015 a v roce 2017 byl zrekonstruován velký balkon hlavní budovy. Celková úplná rekonstrukce a zateplení podkroví proběhlo v letech 1980 až 1985.

Nemovitost je ihned k dispozici. Poplatníkem daně z nabytí nemovitých věcí je nad rámec kupní ceny kupující.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu533710
Dispozice7+1
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná
Užitná plocha2 148
VybavenoVybaveno
Typ budovyCihla

Vybíráte ?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.