Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+kk • 40 m² bez realitkyKorunní, Praha - Vinohrady

Rezervováno
Korunní, Praha - VinohradyVybaveno
Cena3 999 000 Kč

Tato nemovitost již od 16 960 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodám plně vybavený, atypický, nově zrekonstruovaný byt 2+kk v Korunní ulici. 3 minuty chůze od metra Jiřího z Poděbrad a mezi tramvajovými zastávkami Vinohradská Vodárna a Šumavská. Nově zrekonstruovaný činžovní dům se zachovalými historickými prvky a krásnou zahradou ve vnitrobloku. Podlahové elektrické topení v celém bytě. V koupelně prostorný sprchový kout a elektrický kotel, pračka se sušičkou a topný žebřík. V ložnici třešní okna a rolety Velux, obojí na elektrické ovládání. Bezpečnostní vstupní dveře, laminátová podlaha, v předsíni vestavěná skříň. Kuchyňský ostrov se zabudovanou lednicí, elektrickou troubou a sklokeramickým dvojvařičem. Vše je nové od 12/2017. Byt je velice tichý, jelikož je orientovaný do vnitrobloku. Prodávám se vším vybavením, jelikož se stěhuji do zahraničí. Byt je na katastru veden jako NJ a nachází se v polosuterénu.

I sell fully furnished, atypical, newly reconstructed apartment 2+kk in Korunní street. 3 minutes walking distance from Jiřího z Poděbrad metro station and between tram stops Vinohradská Vodárna and Šumavská. Newly renovated apartment building with preserved historical features and a beautiful garden in the courtyard. Electric floor heating throughout the apartment. There is a spacious shower in the bathroom, electric boiler, washing machine with dryer, and heating ladder. Velux roof windows and blinds, both electrically operated in the bedroom. Security entrance door, laminate floor, built-in wardrobe in the entrance hall. Kitchen island with built-in fridge, electric oven and ceramic cooker. Everything is new since 12/2017. I sell with all the equipment as I move abroad. The apartment is listed as NJ in the cadastral and is located in the semi-basement.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu533873
Dispozice2+kk
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »
Užitná plocha40
VybavenoVybaveno
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.