Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 89 m² bez realitkyZa Podjezdem, Praha - Kolovraty

Za Podjezdem, Praha - KolovratyČástečně vybaveno
Měsíční nájemné18 000 Kč

+ Poplatky za služby5 000 Kč
+ Vratná kauce25 000 Kč


Nabízím Vám k dlouhodobému pronájmu moderně, vkusně a nadstandardně zařízený byt v dobře udržované, čisté a bezpečné čtvrti Praha Kolovraty, 5 minut chůze od vlakového spojení do centra Prahy (vlak jezdí 4x do hodiny a je za 20 minut v centru). Kousek od domu je zastávka autobusu na metro Háje. Dům byl kolaudovaný v roce 2013. V domě je výtah. Byt má zvýšené stropy. Lakovaná kuchyně je osazena vestavěnými spotřebiči Siemens – myčka, lednice s mrazákem, parní trouba, indukční varná deska. V obývací části je knihovna, židle a stůl. Dřevěné šatní skříně v obou ložnicích a dřevěná plovoucí podlaha v celém bytě. Bezpečnostní dveře. Na oknech vnitřní i vnější stínící technika na dálkové ovládání a sítě proti hmyzu. Klimatizace. V druhé ložnici s balkonem je patro na spaní a pracovní stůl. U obýváku je velká zasklená lodžie. V bytě je komora s policemi. Garážové stání a sklep. Druhé garážové stání je možné pronajmout za 500Kč měsíčně, parkovat je možné i před domem. V okolí je udržovaná síť stezek v přírodě, ideální pro běžce i cyklisty. Mnoho dětských hřišť. Do deseti minut chůze je několik samoobsluh, pošta, lékárna, doktor, knihovna, bankomat, restaurace. 5 minut autem je Tesco, Lidl, Billa, Penny a farmářské trhy. 10 minut autem je Aquapark Čestlice.

We offer you a long term rental of a modern, tastefully and above standardly furnished apartment in very well maintained, clean and safe neighborhood Kolovraty Prague, 5 minutes walk from the train station. The train is 20 minutes from the center and runs 4 times an hour. A bus stop is a short walk away. The house was approved in 2013. Elevator. High seals 3m.The painted kitchen (high gloss) is fitted with built-in Siemens top-class appliances - large dishwasher, fridge-freezer, steam oven, induction hob, quiet hood. The living area has a library, a chair and a desk. Wooden wardrobes in both bedrooms and wooden floating floor. Security doors. Inside and outside screens with remote control and insect screens. Laufen Alessi design sanitizer. Holes for connecting the air conditioner. The second bedroom with a balcony and working table. The living room has a glazed loggia of 6m2. The apartment has a shelf with shelves. Garage space and cellar. The second garage space can be rented for CZK 500 per month, it is also possible to park in front of the house. Nearby there is a network of trails for walks, runners and cyclists. Within a 10-minute walk there are several smaller supermarkets, a post office, a pharmacy, a doctor, a library, an ATM, a restaurant. Live concerts and other cultural events take place several times a year in Kolovrats. 5 minutes by car is Tesco, Lidl, Bill, Penny and Saturday Farming Markets. 10 minutes by car is the Aquapark Čestlice and many other shops and shopping centers.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu533898
Dispozice3+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
Užitná plocha89
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.