Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 1+kk • 35 m² bez realitkyBaranova, Praha - Žižkov

Baranova, Praha - ŽižkovČástečně vybaveno
Cena4 890 000 Kč

Tato nemovitost již od 20 738 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme k prodeji byt 1+KK, 1 minutu chůze od metra A Flora/Obchodního centra Flora Atrium. Byt se nachází v 5. patře s výtahem. Pozostává z předsíně, pokoje, samostatné kuchyňky, komory, samostatného WC a koupelny se sprchovým koutem. Rekonstrukce koupelny, WC a komplet elektrorozvodů proběhla v létě 2016.

K bytu náleží terasa o velikosti 15 m2, ze které je krásný výhled na okolí a žižkovskou věž. Vstup na terasu je z pokoje, díky čemuž je v pokoji po celý rok dostatek světla a slunce. Nové vnitřní žaluzie byly instalovány v létě 2018. V pokoji se také nachází velká vestavěná skříň.

Kompletní rekonstrukce střechy a teras byla ukončena na jaře 2018. K bytu dále náleží sklep o velikosti 1 m2. V domě je ústřední topení. V bytě je zavedená O2 TV a internet.

V případě rychlého jednání možnost slevy.

We are offering 1+kk apartment just 1 minute walk from metro A Flora / Atrium Shopping Centre. Apartment is situated on 5th floor of the building with elevator. There is entrance room, big sunny bedroom (with build in wardrobe), separate kitchen, storage room, bathroom & separate WC.

A private and sunny 15 m2 terrace belongs to the apartment & provides you with amazing view on neighbourhood rooftops and Žižkov tower. Entrance to the terrace is directly from the bedroom and so there is plenty of light and sun through all year. New internal blinds were installed in summer 2018.

Complete reconstruction of the roof and terraces was finished in spring 2018. A small cellar also belongs to the apartment for storage purposes. There is a central heating in the building. Apartment is connected to O2 TV and internet.

In case of quick and smooth cooperation possibility of a discount.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu534149
Dispozice1+kk
Dostupné od1. 1. 2019
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »
Užitná plocha35
VybavenoČástečně
Podlaží5
Typ budovyCihla

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.