Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Pozemek

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej pozemku • 1057 m² bez realitkyHorní Slivno - Horní Slivno, Středočeský kraj

Rezervováno
Horní Slivno - Horní Slivno, Středočeský kraj
Cena1 920 000 Kč

Tato nemovitost již od 8 143 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


P R O D Á N O!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Prodám krásnou parcelu v obci Horní Slivno /okr.Mladá Boleslav/pouhých 31,4 km autem na Černý most/tj. 30 min/. Jedná se o komfortních 1057 m2, z inženýrských sítí voda a elektřina. Kanalizace výhledově.Parcela leží na klidném místě. Nachází se ve slepé ulici, která je již celá zastavěná rodinnými domy, parcela je jediná volná.Nestrávíte půl života na staveništi sousedů. Příjezdová cesta je nová, asfaltová včetně veřejného osvětlení a obrubníků Je v nádherné krajinné oblasti plné turistických či cyklistických stezek. Výborná dopravní dostupnost do Prahy, Mladé Boleslavy či Benátek nad Jizerou. Z pozemku nádherný výhled do okolní krajiny. Obec je klidná a malebná, ideální pro lidi, kteří milují vesnickou atmosféru a přírodu. Nutno vidět!!!

Offering for sale this very attractive building plot strategically located in the village of Horni Slivno that is easily accessible by car and is only a mere 30 minute drive from the Black Bridge/Cerny Most district of Prague. This prime building land is set in the highly sought after Mlada Boleslav countryside and measures a comfortable 1057 sq metres ideal for a family home. It features an immediate access to the essential engineering amenities: water and electricity sites. Although the local council is planning to connect the surrounding community of land plots to a mains sewerage system soon, sewage now has to be treated with an on-site septic tank. The access road to the land is newly paved with asphalt, the road and the curbed raised sidewalk by the access road are lit by street lamps. The land plot is situated on a dead end street and is surrounded by other newly built dwelling houses from all sides. The land benefits from a uniquely strategic location which combines the calm and serenity of picturesque Czech countryside riddled with tourist and cycling tracks, with the close proximity to cities like Prague, Mlada Boleslav or Benatky nad Jizerou.

Has to be seen in person!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu534286
VybavenoNevybaveno
Plocha 1 057
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.