Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+1 • 79 m² bez realitkyPolívkova, Praha - Jinonice

Polívkova, Praha - JinoniceČástečně vybaveno
Cena5 600 000 Kč

Tato nemovitost již od 23 749 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme k prodeji slunný byt 3+1 v osobním vlastnictví s lodžií. K bytu dále náleží komora a sklep.

Dům je pouze čtyřpodlažní, je zcela zateplen,nová fasáda, okna nová plastová, otevírání všech dveří v domě na čidla. SVJ funguje naprosto perfektně.

Byt se nachází ve zvýšeném přízemí. Okna kuchyně a obývacího pokoje a lodžie, která je po celé délce těchto dvou místností jsou situována na jihozápad, okna obou ložnic naopak na severovýchod. Jádro je zděné, předsíň má snížený strop, který slouží též k odkládání sezóních věcí.

Byt se nachází v klidné části starých Jinonic, 5 minut od chráněného území Prokopského údolí. V blízkosti, bez nutnosti přecházení silnice, je škola a školka. 7 minut pěšky na obě strany od domu jsou stanice metra Jinonice a Nové Butovice, kde se též nachází nákupní centrum Galerie Butovice.

Přímo proti domu je fotbalový stadion FK Motorlet, sokolovna a několik tenisových kurtů. V těchto místech je i zastávka autobusu. V blízkém okolí je několik restaurací, lékař i zubař.

We offer for sale sunny apartment 3 + 1 with loggia. The apartment has a cellar and cellar. The flat is in private ownership.

The house is only four-storey, is completely insulated, new facade, new plastic windows, opening all doors in the house on the sensors. The Community's own work is perfectly perfect.

The apartment is located on the upper ground floor. The windows of the kitchen and the living room and the loggia, which is along the entire length of these two rooms are situated to the southwest, the windows of both bedrooms on the contrary to the northeast. The core is bricked, the hall has a lowered ceiling, which also serves to store seasonal items.

The apartment is located in a quiet part of the old Jinonic, 5 minutes from the protected area of ​​the Prokop valley. There is a school and kindergarten nearby, without the need of crossing the road. 7 minutes walk on both sides of the house are metro stations Jinonice and Nové Butovice, where there is also shopping center Butovice Gallery.

Directly opposite the house is the FK Motorlet football stadium, a solarium and several tennis courts. There is also a bus stop in these locations. There are several restaurants, a doctor and a dentist nearby.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu534473
Dispozice3+1
Podlaží1
Typ budovyPanel
RizikaPrověřit »
Užitná plocha79
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.