Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 1+kk • 42 m² bez realitkyPod Šmukýřkou, Praha - Košíře

Pod Šmukýřkou, Praha - KošířeVybaveno
Cena4 550 000 Kč

Tato nemovitost již od 19 296 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím k prodeji nový byt 1+kk o celkové velikosti 42,3 m2 s terasou a nádherným výhledem do zeleně. Terasa má 32,9 m2 a je ideálním místem pro ranní kávičku nebo čaj.

Světlý a prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem má podlahové vytápění, v zimě se snadno vytopí, v létě v něm není horko. Kuchyně je nová a je samozřejmě součástí prodeje, včetně vestavěných spotřebičů. Byt má velké úložné prostory. V koupelně je sprchový kout, umyvadlo, závěsné WC, topný žebřík a přípava pro pračku. Vytápění je zajištěno vlastním kotlem. V bytě jsou navíc velmi nízké provozní náklady.

Dům je umístěn stranou a nabízí jak krásný výhled do zeleně, tak i místa na odpolední procházky v přírodě (přírodní park Košíře, park Ladronka - cca 10 minut autem) a volnočasové aktivity (Golf Club Praha, sportovní centrum atd.).

V těsné blízkosti se také nachází škola, školka, gymnázium, obchod, bary a restaurace, autobus MHD, sportovní centrum. Do centra se pohodlně dostane za 15 minut.

Z fotek není vidět kouzlo tohohto místa, proto doporučuju, přijďte si byt prohlídnout. Realitní kanceláře, prosím, nevolejte, nemám zájem o vaše služby.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu534553
Dispozice1+kk
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »
Plocha42
VybavenoVybaveno
Typ budovyOstatní

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.