Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 72 m² bez realitkyTruhlářská, Praha - Nové Město

Truhlářská, Praha - Nové MěstoVybaveno
Měsíční nájemné35 000 Kč

+ Poplatky za služby5 000 Kč


Pronajmu luxusního mezonetového byt 2+kk v centru Prahy - Truhlářská ulice. Byt je zrekonstruovaný. Ve spodním podlaží se nachází vstupní hala, toaleta, komora, obývací pokoj s kuchyňským koutem. V horním podlaží je šatna, koupelna s vanou, ložnice. Plné vybavení - ložnice, gauč, vestavěná skříň, pračka, sušička, nový luxusní kuchyňský kout - myčka, vestav. mikrovlnná trouba, trouba, lednice, sklokeramická varná deska, digestoř, klimatizace, podlahové topení, detektor kouře atd. Byt se nachází ve 3. patře v nově zrekonstruované luxusní a udržované budově. K dispozici je nově udělaný výtah. Parkování je možné na zóně 1 nebo v okolních garážích. Lukrativní lokalita, 3 min. od OC Palladium, 10 min. od Staroměstského náměstí, 3 min. na zastávku metra či tramvaje. Poplatky: vlastní spotřeba energie.Vratná kauce ve výši 2 nájmů.

I rent luxury duplex apartment 2+kk in the centre of Prague - Truhlářská ulice. The flat is reconstructed. Downstairs is entrance hall, toilet, chamber, living room with kitchenette. Upstairs is closet, bathroom and bedroom.

It is fully furnished - furniture, washer, dryer, new luxury kitchen corner - dish washer, microwave, oven, fidge etc. A/C + underfloor heating, smoke detector etc.

The flat is situated in the 3th floor in the new reconstructed building. There is also new elevator.

Parking is in the Blue Zone 1 or maybe in the garages around.

It is lucrative place, 3 mins. from the OC Palladium, 10 mins. from Old Town Square, 3 mins. to the train or underground station.

Charges for energy. Refundable deposite is 2 rents.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu534558
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 10. 2018
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha72
VybavenoVybaveno
Podlaží3
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.