Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 5+1, 5+kk, 6+1, 6+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 5+1 • 110 m² bez realitkyNad Pískovnou, Štěchovice - Štěchovice u Prahy, Středočeský kraj

Nad Pískovnou, Štěchovice - Štěchovice u Prahy, Středočeský krajČástečně vybaveno
Cena5 730 000 Kč

Tato nemovitost již od 24 580 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Slunný (na jih orientovaný) dům na klidném místě v parku (přitom v centru obce) s pěkným výhledem a zahradou... kousek za Prahou...

na kopečku u kostela s parkem uprostřed obce s pěkným výhledem a zároveň uchráněn povodním je domek se zahradou cca 800m2 (+ zastavěná) a jižní stráň cca 480m2.

Vedle tichého domku stojí garáž/kůlna (zkolaudováno jako kůlna) s přilehlou prádelnou (částečně podsklepena - dobré na skladování jablek například)..

Zastavěná vnitřní rozloha Garáže (má menší půdu/úložný prostor) je cca 24m2 a prádelny cca10m2 - tyto nejsou zahrnuty ve výše uvedených údajích o stavbě. Ke garáži vede asi 10 metrů dlouhá betonová cesta (místy jen položené desky) na které mohou parkovat 2 auta.

Kolem domu je ovocná zahrada s okrasnými prvky a zeleninová zahrada ohraničená betonem. Pozemek je dobře oplocený plotem s betonovou podezdívkou.

Kolem domu / zahrady vede nezpevněná cesta (spíše jen pro pěší - málo frekventovaná, porostlá trávou), ke vratům a vrátkům vede silnice (končí zde). Před pozemkem se dají najít další parkovací místa. Dům / hlavní budova je podsklepen jen částečně (proto menší výměra sklepa.

k dispozici je kanalizace, pitná voda i užitková voda (2x vodovod). Nepotřebuji prodávat za každou cenu...

Dům je obyvatelný, ale výhledově je třeba rekonstrukce zejména rozvodu vody, elektřiny, topení a zateplení. Ideální by bylo rozšířit 1. patro přestavbou střechy o balkon a postranní komory - což by přidalo dalších cca 18m2 obytného prostoru.

U garáže je také prázdná, nezasypaná a dobře uzavřená odpadní jímka jež by se dala rekonstruovat do nějaké nádrže či menšího skladu.

Místo je velice tiché a okolo je hodně zeleně. Obecní úřad, škola, školka, domov seniorů, lékař, autobus, obchod, multifunkční centrum, fotbalové hřiště, les do 400 metrů... V obci se nekrade, nepřepadává.

Pokoje jsou orientovány hodně na jih a tak je v nich dost světla.

Budova má dva komíny z nichž jeden nebyl nikdy používán.

Přímý kontakt na mne/majitele/prodávajícího je 728 268 911 (volejte klidně přes den včetně víkendů).

Sunny house in a quiet (but central) location of park, with a nice view and garden... near Prague...

on the hill near to local church with surrounding park, but still right in the middle of village... Beautiful view, preserved from floods... is house with upper garden aprox. 800m2 and southern slope approx. 480m2.

Next to quiet house is garage / outhouse with washing house (with a small cellar for fruits).

Inner part of outhouse is approx. 24m2 and wash house has approx. 12m2. (buildings not included in building info). There is concrete path long approx. 10 meters leading from the street to garage / outhouse (2 parking places).

Fruit garden with some park trees is around the house. There is vegetable garden separated by small wall. Good fence is around upper garden (not needed in slope).

Field road leads around garden and only walking people use it. However there is good road leading to house and you can even find some more parking places in there.

Main building has cellar in approx. half of size.

There is standard sewerage and water supply of drinking + non drinking water (2 available).

House is inhabited, but reconstruction of water pipes, electricity and heating would be appropriate. Ideal would be to reconstruct upstairs floor including roof, which would easily bring at least another 18m2 of inhabitable space ...

School, bus stop, post office, doctor, stadium, wood... within 400 meters. No criminality...

Direct contact on me/owner is +420 728 268 911. Call me at your convenience (weekend or working hours do not matter).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu534613
Dispozice5+1
Plocha pozemku1 300
VlastnictvíOsobní
PENBG
Plocha110
VybavenoČástečně
Podlaží2
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.