Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 1+kk • 54 m² bez realitkyTeplická, Praha - Střížkov

Rezervováno
Teplická, Praha - StřížkovVybaveno
Cena2 950 000 Kč

Tato nemovitost již od 12 511 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme pohodlný atypický byt 1 + kk s velkou terasou a vlastním sklepem. Celková rozloha jednotky činí 54 m2, z toho byt 32 m2, terasa 22 m2, sklep není v rozloze bytu zahrnut a má dalších cca 5 m2. V bytě je také praktická komora.

K bytu nabízíme také vlastní, nadstandardně široké garážové stání v podzemní garáži objektu za 350.000 Kč.

Byt se nachází ve 2. podlaží novostavby z roku 2013 (projekt ART Rezidence Střížkov) situované v žádané a výrazně se rozvíjející lokalitě (rozhraní Prosek a Střížkov), v blízkosti rozsáhlé zeleně. Celý bytový dům včetně bytu a přístupu do garáže je bezbariérový, v domě jsou dva moderní a spolehlivé výtahy. Vstup do bytového domu je na čip, stejně tak vjezd do podzemní garáže, neoprávněný vstup do bytu (i oknem) je v podstatě vyloučený. Byt je umístěn v klidové části na konci chodby, tedy mimo trasu ostatních obyvatel domu.

Perfektní dopravní dostupnost – metro C Střížkov 4 min pohodlné chůze, před domem zastávka bus (zastávka Teplická, bus 151 a 201), cca 2 min sjezd na Pražský okruh.

Veškerá infrastruktura v těsném dosahu – obchodní centrum, poliklinika, školy, MHD, naproti v parku kavárna, sokolovna, venkovní posilovna, v přízemí domu kadeřnictví, ve vedlejším hotelu DUO restaurace, wellness, bazén, sauna, fitness.

Byt je světlý, skvěle osluněný (západní orientace) a má výhled do boční ulice s minimálním provozem.

Terasu lze velmi snadno zastřešit a vytvořit tak unikátní zimní zahradu – ve spojení s případným podlahovým vytápěním, které lze také snadno realizovat, tak vznikne další celoročně obyvatelný prostor. Byt jsme kupovali už s tímto záměrem, jen jsme jej nestihli realizovat. Další variantou je variabilní zastřešení umožňující pobyt na terase (a třeba grilování s přáteli) za každého počasí.

Byt jsme nechali vybavit velmi kvalitními materiály a osobně vybranými nadstandardními zařizovacími předměty: celostěnové prosklení dřevěným eurooknem s kvalitním kováním a žaluzií, trojvrstvá dubová plovoucí podlaha, vnitřní dveře s masivní jasanovou dýhou, masivní dubový vstup na terasu, v koupelně dlažba a obklady RAKO Defile a keramika Laufen. Byt disponuje vlastní regulací topení (prostorový termostat) a teplé vody.

V případě zájmu je možné v bytě ponechat většinu zařízení (viz fotodokumentace) včetně kuchyňské linky se spotřebiči (elektrická varná deska, digestoř, lednička, elektrická konvice), úplně nového pohodlného sklápěcího dvojlůžka s vysoce kvalitní matrací s paměťovou pěnou, pračky, podstavné vinotéky, velké skříně a grilu na terase. Bez doplatku na ceně.

Minimální provozní náklady – měsíční platba do SVJ (včetně tepla a vodného a stočného) 2.300 Kč, měsíční záloha na elektřinu 450 Kč.

Vhodné pro vlastní bydlení i na investici.

Skvělé jako zázemí v Praze pro dojíždějící nebo často cestující.

Osobní vlastnictví – koupi je možné financovat z hypotečního úvěru.

Průkaz energetické náročnosti budovy – třída C – úsporná.

Vlastní právní servis v ceně.

Ihned k dispozici a k nastěhování bezprostředně po uzavření kupní smlouvy.

Co získáte koupí tohoto bytu?

- pohodlné, moderní a prosluněné bydlení se skvělou dopravní dostupností

- zázemí pro setkávání s přáteli na úžasné terase

- bezpečné útočiště před světem s nízkými provozními náklady

- vlastní zajištěné parkovací místo v lokalitě, kde se parkuje poměrně obtížně

- možnost se nastěhovat jen s knihami a oblečením

- a to nejdůležitější – základ Vaší nové sbírky vína ve vlastní vinotéce! :-)

We offer a comfortable non-typical studio apartment with big terrace and own cellar. The overall area of the unit is 54 m2, of which studio apartment is 32 m2 and terrace 22 m2. The cellar is not included in the area and is approx. another 5 m2. The apartment contains also a practical storeroom.

Own, extra-wide garage in the underground garage of the block of flats is also offer together with the apartment for 350,000 CZK.

The apartment is on the 2nd floor of a new building from the year 2013 (project ART Residence Střížkov) situated in requested and significantly evolving area (border of Prosek and Střížkov), near extensive parks. The building including the apartment and access to the garage is barrier free, there are two modern and reliable elevators. The entrance to the building and drive to the underground garage request chips, intrusion to the apartment (even by the means of the window) is almost excluded. The apartment is situated in a quiet part at the end of the corridor, i.e. outside beaten tracks of other inhabitants of the building.

Perfect traffic accessibility – metro C line Střížkov 4 minutes of comfortable walk, bus stop in front of the building (bus stop Teplická, bus 151 and 201), approx. 2 minutes to the exit to the Prague ring road.

All infrastructure really near – shopping mall, hospital, schools, public transportation, in the park across the road a café, gym (“sokolovna”) and open-air gym, in the basement of the building hairdressers, in the DUO hotel next-door restaurant, wellness, swimming pool, sauna, fitness.

The apartment is light, with lots of sunshine (west orientation) and faces a side street with minimum traffic.

The terrace can be very easily roofed over, and a unique conservatory can be thus created. Together with eventual floor heating, which can be also easily done, you can get another year-round habitable area. We bought the apartment already with this intention, we just have not get it done yet. Another possibility is a modular rooftop enabling stay on the terrace (and, e.g., BBQ with friends) in all weather conditions.

We had the apartment outfitted with quality materials and hand-picked niche furnishings: wall wooden Euro-window with quality fittings and blinds, tri-layer oak floating floor, interior doors in massive ash veneer, massive oak entry to the terrace, RAKO Defile bathroom tiles and Laufen bathroom ceramics. The apartment offers its own regulation of heating (room thermostat) and hot water.

If interested, majority of the furniture and furnishings can be left in the apartment (see photos), including the kitchen unit with appliances (electric hob, extractor hood, fridge, electric kettle), brand new comfortable foldaway double bed with quality memory foam mattress, washing machine, wine cooler, big wardrobe and terrace grill. No additional payment.

Minimum operating costs – monthly payment for heating, water and sewr charges and cleaning of common areas 2,300 CZK, monthly advance payment for electricity 450 CZK.

Suitable for your own living as well as an investment.

Wonderful as a base in Prague for commuters or often travelling people.

Personal ownership – the purchase can be financed by the means of mortgage.

Building Energy Performance Certificate – class C – energy efficient.

Our own legal services included in the price.

Available now, to be moved in just after conclusion of the purchase agreement.

What will you get if buying this apartment?

- Comfortable and modern accommodation with lots of sunshine and outstanding traffic accessibility

- Wonderful terrace space for meeting your friends

- Secure bolthole with low operation costs

- Own secured garage in the area where finding a parking place can be quite demanding

- Opportunity to move only with your books and clothes

- And most important – the beginning of your new wine collection in your own wine cooler! :-)

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu534632
Dispozice1+kk
Podlaží2
Typ budovyOstatní
RizikaPrověřit »
Užitná plocha54
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.