Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 1+1 • 44 m² bez realitkyRevoluční, Nýřany - Nýřany, Plzeňský kraj

Revoluční, Nýřany - Nýřany, Plzeňský kraj
Cena1 200 000 Kč

Tato nemovitost již od 5 089 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


SLEVA - původní cena 1 300 000,- Kč, nová cena 1 200 000,- Kč.

Nabízím k prodeji byt 1+1 + lodžie (přímo v bytě, nikoliv na patře = v bytech tohoto typu rarita!) s krásným výhledem v bytovém domě v Nýřanech, Revoluční ulice. Byt se nachází v 7. podlaží revitalizovaného panelového domu s novým výtahem. K bytu náleží sklepní kóje v přízemí domu a možnost využití společných prostor.

Byt je po částečné rekonstrukci, na podlaze je nové lino, byt je nově vymalovaný a OPROTI UVEDENÝM FOTOGRAFIÍM JSOU JIŽ V BYTĚ NOVÁ PLASTOVÁ OKNA. Byt je využitelný k okamžitému nastěhování, pro náročnějšího zájemce byt nicméně přináší možnost realizace rekonstrukce dle vlastní představy.

Z předsíně bytu vedou dveře do prostorné kuchyně ve tvaru „L“, na WC i do koupelny a taktéž do pokoje, z kterého je vstup na lodžii. Kuchyně i pokoj s lodžií jsou orientovány na východ.

Dům byl kompletně revitalizován, je zateplen, má novou střechu, stoupačky, výtah. PENB zatím nedodán a tedy uvádím G.

Velkou výhodou této nabídky je dobře hospodařící společenství vlastníků, které veškeré opravy domu zrealizovalo pouze z vlastních zdrojů a bez využití úvěrů. Fond oprav je i přesto velmi nízký – pouze cca 600,-Kč/měs.!

Další výhodou je možnost parkování na parkovišti přímo před domem a dosažitelnost nákupních možnosti i veškeré občanské vybavenosti v docházkové vzdálenosti.

Koupi bytu lze vnímat i jako velmi zajímavou investiční příležitost pro následný pronájem, neboť v bezprostřední blízkosti Nýřan je rychle rostoucí průmyslová/logistická zóna. Kombinace nejlevnějšího panelákového bytu v Nýřanech (při současné nabídce realit na prodej) a možnosti byt okamžitě pronajmout přináší zajímavou rentabilitu pro případné investory.

Právní servis k prodeji a úschovu peněz zajistí renomovaná plzeňská adv. kancelář JUDr. Eva Kubíková na náklady prodávajícího. Prodej přímo majitelem = bez provize pro realitní kancelář. Nabídka pouze pro přímé zájemce!

V případě zájmu o prohlídku nebo další informace mě kontaktujte na tel. 723299826 nebo zdlouhy@seznam.cz.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu534676
Dispozice1+1
Podlaží7
Typ budovyPanel
RizikaPrověřit »
Užitná plocha44
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.