Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+1 • 79 m² bez realitkyNa Lani, Nový Jičín - Loučka u Nového Jičína, Moravskoslezský kraj

Rezervováno
Na Lani, Nový Jičín - Loučka u Nového Jičína, Moravskoslezský kraj
Cena1 500 000 Kč

Tato nemovitost již od 6 471 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


Nabízíme k prodeji byt 3+1 s prostorným balkonem v osobním vlastnictví v žádané oblasti ulice Na Lani, Nový Jičín – Loučka.

Byt je umístěn v 6 nadzemním podlaží (posledním) panelového domu s novým výtahem. Dům je zateplen (obvodové stěny i střecha, úspornost budovy C), dům je vytápěn vlastním tepelným čerpadlem s elektrokotlem, součástí rekonstrukce byla také výměna původních oken za plastová, byt disponuje sklepní kójí.

Ve společných prostorách domu je umístěna sauna, kterou mohou obyvatelé využívat. V okolí se nachází několik moderních dětských hřišť, za domem je napojení na regionální cyklostezku, třídění odpadu je zajištěno v obytném souboru. Parkování je bezproblémové díky dostatečným kapacitám v okolí domu. Zastávka MHD i základní škoda je vzdálena asi 400 m od domu.

Byt je skvěle dispozičně rozvržen. Prostorná vstupní hala s vestavěnou skříní má charakter plnohodnotné místnosti. Velký obývací pokoj se vstupem na zastřešený balkon nabízí dostatek prostoru pro rodinu. Kuchyně je samostatná se vstupem z obývacího pokoje i vstupní haly. Dětský pokoj disponuje dvěma okny a dvěma vstupními dveřmi, což umožňuje snadné rozdělení na dva samostatné pokoje a zajištění soukromí pro děti.

Ložnice je v nejtišší části bytu, umístění vstupu zajišťuje bezproblémové zařízení nábytkem.

Kuchyně má plnohodnotné okno a spížní skříň. Byt má plynovou přípojku, volba varné plochy je tak zcela neomezena.

Jádro je původní v dobrém stavu. Doporučujeme jeho vyzdění a výměnu hliníkových rozvodů elektřiny. Součástí kupní ceny je konzultace s architektkou, která Vám objasní možnosti řešení interiéru a navrhne jeho ideální rozložení v souladu s Vašimi osobními požadavky.

Byt je tichý díky umístění v posledním podlaží domu. Výhled je orientován na dvě strany, díky čemuž se skýtá optimální možnost provětrávání a byt se tak v letních měsících nepřehřívá. Díky zateplení střechy byt v zimě nechládne.

Při rychlém jednání možná sleva.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu534683
Dispozice3+1
Podlaží6
Typ budovyPanel
RizikaPrověřit »
Plocha79
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBC

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.