Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 6+1, 6+kk, 7+1, 7+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 6+kk • 350 m² bez realitkySukova, Velké Přílepy - Velké Přílepy, Středočeský kraj

Sukova, Velké Přílepy - Velké Přílepy, Středočeský kraj
Cena10 900 000 Kč

Tato nemovitost již od 46 226 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím prodej rodinného domu s užitnou plochou 350m2 na pozemku 460m2. Dům je ve stavu shell & core. Ideální pro dokončení stavby podle vlastních představ. Po dokončení stavby budete mít krásné místo k trvalému bydlení.

Dům je navržen tak, aby byl při dodržení technologických postupů pasivni a bylo možné žádat o dotaci z programu Zelená úsporám. Všechna okna, včetně střešních, jsou s trojskly. Všechny dveře jsou hliníkové včetně bezpečnostních skel. V domě jsou rozvody pro rekuperační jednotku včetně zaplacené zálohy na jednotku Zehnder. Rozvody elektřiny jsou hotovy ze 2/3 a v domě jsou nataženy kabely na EZS (Jablotron) včetně magnetickych čidel v rámech dveří. Střecha má nadkrokevní izolaci. Dům má na zahradě jímku na dešťovou vodu 8m3.

Rodinný dům se nachází v klidné lokalitě s rozumnou dostupností

- do 15 - 20 minut do Dejvic - na metro linky 'A' - Dejvická (vozem i MHD). MHD do Prahy má autobusovou zastávku 150 m od domu

- na letiště (cca 10 min autem).

V krásném okolí se nabízí nespočet možností ke sportovnímu vyžití - pěší výlety, cyklo výlety, procházky. V obci se nachází veškerá občanská infrastruktura - škola, školka, lékař, pošta, obchody, restaurace.

Prohlídky po předchozí domluvě kdykoliv.

Prodej možný ihned

Podrobnější popis nemovitosti:

Dům ideálně řešený pro rodinu s dětmi je třípatrový. Suterén domu slouží jako garáž pro 2 automobily, pro technickou místnost, Zbylé prostory v suterénu lze využít jako posilovnu, vířivku, šatnu se sprchou, toaletu nebo další úložné prostory. V 1.NP je navržena společenská zóna – prostorný obývací pokoj s kuchyňským a jídelním koutem, nachází se zde pracovna majitele. Na obytnou zónu navazuje obytná terasa propojená schodištěm se zahradou. V podkroví se nachází 3 ložnice, všechny s vlastním vstupem z chodby. Každé podlaží je vybaveno nezbytným hygienickým zázemím, hlavní koupelna se nachází u ložnic. Druhá úroveň podkroví je navržena jako úložný prostor.

We offer the sale of a family house with a usable area of ​​350 square meters on land of 460 square meters. The house is shell & core. The house is ideal for completion according to your own ideas. Once completed, you will have a beautiful place to stay.

The house is designed to be passive while adhering to the technological procedures and it is possible to apply for a subsidy from the funding program Zelená úsporám. All windows, including roof windows, are with triple glazing. All doors are aluminum, including safety glass. There is wiring for the heat recovery unit, including the paid deposit on the Zehnder unit. Electricity distribution is completed from 2/3, and electronic security cables (Jablotron) are pulled in the house, including magnetic sensors in door frames. The roof has a cross-sectional insulation. The house has a rainwater well of 8m3 in the garden.

The family house is located in a quiet location with reasonable accessibility

from 15 - 20 minutes to Dejvice - to the Metro line "A" - Dejvicka (by car and public transport).

public transport to Prague has a bus stop 150 m from the house

to the airport (about 10 minutes by car).

The beautiful surroundings offer countless opportunities for sport activities - hiking, cycling, walking. The village has all the civic infrastructure - school, nursery school, doctor, post office, shops, restaurants.

Guided tours at any time.

Sale is possible immediately

Detailed description of the property:

The house has three stores and it is ideally designed for a family with children. The basement of the house serves as a garage for 2 cars, for the technical room. The rest of the basement can be used as a gym, whirlpool, walk-in wardrobe, toilet or other storage space. In the 1st floor there is a social zone - a spacious living room with a kitchen and a dining area, where the owner's office is located. The residential area connects to a residential terrace connected by a staircase with a garden. In the attic there are 3 bedrooms, all with their own entrance from the corridor. Each floor is equipped with the necessary hygienic facilities, the main bathroom is located in the attic. The second level of the attic is designed as a storage space.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu534872
Dispozice6+kk
Plocha pozemku450
VlastnictvíOsobní
PENBA - Mimořádně úsporná
Užitná plocha350
VybavenoNevybaveno
Podlaží3
Typ budovyNízkoenergetická
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.