Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 4+kk • 110 m² bez realitkyKoněvova, Praha - Žižkov

Koněvova, Praha - ŽižkovVybaveno
Cena8 900 000 Kč

Tato nemovitost již od 37 744 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodám nově zrekonstruovaný moderní byt ve 4 NP (3.patro) v kompletně zrekonstruovaném cihlovém domě s výtahem. Byt se nachází na rohu ulice Koněvovy a Hájkovy s výbornou dostupností do centra i do širšího okolí. Ikdyž se byt nachází na Koněvově ulici, je velice tichý, a to díky novým dvojitým oknům a vyššímu poschodí. V okolí je plná občanská vybavenost, naproti domu začíná Vítkovský park se spoustou zeleně, který nabízí mnoho možností ke sportování.

Velký prostorný světlý byt o rozloze 110 m2 je dispozičně řešen jako 3-4kk (viz níže).

Hlavním vchodem se vstupuje do čtvercové haly, na níž navazuje komora, koupelna s toaletou, technická místnost, první ložnice a vstup do hlavní obytné části.

Obývací pokoj a kuchyň s jídelnou jsou vzájemně propojeny do jedné velké společenské místnosti o rozloze 50m2, kterou lze upravit na dvě samostatné místnosti (původně byl byt takto řešen, ale při rekonstrukci jsem zvolil modernější vzdušnější otevřený prostor). V bytě se nachází moderní jídelna a kuchyň s ostrůvkovým vařením, která je vybavená moderními designovými spotřebiči značky Gorenje. Kvalitní kuchyňská pracovní deska s jednolitým dřezem je vyrobena na míru z odolného umělého kamene. Okna kuchyně jsou situována do boční ulice.

Na prostornou kuchyň navazuje neobvykle světlý a teplý obývací pokoj s okny na jižná a západní stranu. V obývacím pokoji je připravena krbová vložka k instalaci krbových kamen k dokreslení příjemné atmosféry. Kuchyň i obývací pokoj jsou vybaveny tématickým osvětlením s možností přímého osvětlení (lustry a bodovky) a moderního LED osvětlení zabudovaného v podhledech.

Hlavní ložnice navazuje na obývací pokoj a má vlastní soukromou koupelnu s toaletou, dvěmi umyvadly a prostorným sprchovým koupen s dvěmi samostatnými sprchovými hlavicemi.

Druhá koupelna v bytě je dostupná ze vstupní haly, vybavena hydromasážní vanou, umyvadlem a toaletou.

V bytě se nachází také druhá ložnice s okny do boční ulice, kterou můžete využít jako pokoj pro hosty, pracovnu či dětský pokoj.

Při rekonstrukci jsem trval na kvalitních materiálech, proto má byt v obytných prostorách dřevěnou podlahu, koupelny a vstupní hala jsou osazeny odolným velkoformátovým obkladem. Samozřejmostí moderní rekonstrukce bylo zbudování podhledů s LED osvětlením v hlavních místnostech, dalším designovým prvkem jsou topné radiátory dodány z Velké Británie.

Byt je vytápěn vlastním elektrickým kotlem, pro teplou vodu je v bytě instalován dostatečně velký zásobník.

K dnešnímu dni doposud nebyly dodány protipožární vstupní dveře, jejich dodání je garantováno.

Vzhledem ke změně rodinných poměrů nyní byt nabízím k prodeji.

I am offering a newly renovated modern flat on the 3rd floor (4th level) in a completely renovated brick-built house with an elevator. The flat is on the corner of Konevova and Hájkova street with perfect traffic connections to the city centre. Due to the corner position and the high floor, the flat is very bright and has views to Vitkov Park. Even though many people consider Konevova to be a busy street, the flat is very quiet due to the double-glazed windows and the high floor. In the neighbourhood are all amenities and both Vitkov and Parukarka parks have lots of sports facilities.

This spacious bright flat with an area of 110 m2 is setup as 3-4kk (2 bedrooms). From the main doors you enter into the square hall which leads into a storage room, first bathroom with toilet, technical room, first bedroom and main living area.

The living room is connected to the kitchen, creating an enormous living area of 50m2, which you can always split into two separate rooms (although the flat was previously like this, I connected it to create a modern bright living area). In the flat there is modern dining area along with the kitchen and island which contains designer Gorenje appliances. The quartz kitchen work top is complete with sink as a single piece. Windows from kitchen are into the side street with a nice view of the trees that line the street.

The kitchen follows into an extraordinarily bright and warm living room facing West and North. In the living area is a preparation for a log fire to complete the perfect atmosphere. The kitchen and living room both have modern lighting (chandelier and spot lights) as well as ambient LED strips around the ceiling.

The main bedroom follows into the living area and has its own bathroom with toilet, two sinks and a spacious shower area with double shower. The second bathroom is entered from the main hallway and is equipped with a massage bath, sink and toilet as well.

During the renovation I aimed to use quality materials, the flat has wooden floors in the living areas and big sized tiles in bathrooms and hallway. Ambient LED lights are in main living areas. Another design element are the radiators from Great Britain.

The flat is heated through a new electric boiler along with hot water supplied from a hot water tank enough to support a big family. Until today the entry fire doors were not yet delivered, but their supply is guaranteed by the time of purchase.

Due to a change of family circumstances I offer this flat for sale.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu535165
Dispozice4+kk
Podlaží4
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha110
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.