Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 2+1 • 81 m² bez realitkySokolovská, Karlovy Vary - Rybáře, Karlovarský kraj

Sokolovská, Karlovy Vary - Rybáře, Karlovarský kraj
Cena2 200 000 Kč

Tato nemovitost již od 9 437 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Jako přímý majitelé nabízíme k prodeji byt v atraktivní lokalitě – ulice Sokolovská, část Rybáře. Byt je v osobním vlastnictví v nadstandartní velikosti 80 m² ve 2 NP cihlového domu s výtahem.

Z prostorné chodby se vchází do všech místností (kuchyně se samostatnou spíží a balkonem orientovaným na jižní stranu do vnitrobloku, 2 pokoje, samostatné WC a koupelna s vanou). V bytě jsou nová plastová okna, v pokojích původní dřevěné podlahy, v kuchyni linoleum, na WC a v koupelně dlažba. Vytápění a ohřev teplé vody vlastním plynovým kotlem s termostatem. V každé místnosti radiátor a komínový průduch. K bytu náleží 2 sklepy a půdní prostorná koje. Byt byl vždy nekuřácký a bez domácích mazlíčků. Je ideální k rekonstrukci dle vlastních představ. Velkou výhodou jsou nízké měsíční náklady na provoz.

Bytový dům má opravenou fasádu, střechu, je naplánovaná výměna výtahu, oprava vstupních vrat, dveří, poštovních schránek a výmalba společných prostor.

Občanská vybavenost v docházkové vzdálenosti (ZŠ, pošta, obchody, služby). Výborná dopravní dostupnost MHD – autobusová zastávka cca 100 m Elite a Pivovar. Pěší chůzí cca 7 min centrum města, Horní a Dolní nádraží, cyklostezka cca 3 min za barákem. Parkování je možné v ulicích Sokolovská a Šmeralova.

Na každém patře se nacházejí pouze 2 byty. Energie nejsou odhlášeny. Byt ihned k dispozici.

Zájemce neplatí žádnou provizi. Prohlídky jsou možné po domluvě.

Předem děkujeme všem chtivým realitním makléřům, ale nemáme zájem!!! 

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu535473
Dispozice2+1
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha81
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.