Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 63 m² bez realitkyNa Folimance, Praha - Vinohrady

Na Folimance, Praha - VinohradyMHD 3 minuty pěšky • Částečně vybaveno
Měsíční nájemné16 500 Kč

+ Poplatky za služby4 216 Kč
+ Vratná kauce35 000 Kč


Rekonstruovaný byt 2+kk, 63m2, Praha 2, Vinohrady, ul. Na Folimance

Úvodem - REALITNÍ KANCELÁŘE OPRAVDU NEVOLEJTE, nemáme zájem, i když chápeme, že právě ta vaše RK je zcela jistě nejlepší na trhu, máte desítky klientů a uděláte vše zdarma, nic proti Vám nemáme, ale dokážeme si pronajmout sami a opravdu Vás k ničemu nepotřebujeme.

Nabízím k pronájmu velice hezký slunný byt na pěkném místě plném zeleně, v blízkosti parku na Praze 2 - Vinohrady. Byt je situován do 2.NP renovovaného a klidného domu. Na podlahách se nacházejí dlažby (koupelna, WC, kuch.kout), koberce (pokoje, jídelní kout, předsíň). Kuch.linka je vybavena sklo-keramickou varnou deskou a elektrickou horkovzdušnou troubou, digestoří, lednicí s mrazákem a myčkou nádobí. Po vstupu do bytu (zabezpečeno bezpečnostními vstupními dveřmi) se nalezneme ve vstupní předsíni, ze které je vstup do pokoje (24m2), a do prostoru ve kterém se nachází jídelní a kuchyňský kout. Dále vstupy do pokoje (26m2), koupelny a WC (oboje odvětratelné do vzdušného světlíku domu). Koupelna je zařízena vanou, umyvadlem, automat. pračkou a doplňky. Okna jsou plastová včetně žaluzií. Topení je řešeno lokálně na elektrický proud, teplá voda je zajištěna prostřednictvím průtokových ohřívačů.

Velmi dobrým způsobem dostupná lokalita MHD (metro „C“ Vyšehrad a I.P. Pavlova v pěší dosažitelnosti cca 10min, nebo 2 zastávky tramvaje je cca 1min od domu), do centra Prahy se dostanete MHD max. do 10-15min. Občanská vybavenost je zcela pokryta v okolí domu. Lokalita jistě bude vyhovovat lidem, kteří bydlí rádi v blízkosti centra, ale ne přímo v něm.

Odpověď na inzerát prosím nepište jen mám zájem …apod. Napište nám rovnou něco málo o sobě – jaké jste národnosti, na jak dlouho byt sháníte, pro kolik osob (rodina, přátelé, pár, …atd.), zda máte zvířata, kuřáci či ne, ….atd. Děkujeme

Cena a poplatky:

Cena pronájmu je 16.500,-Kč/měs, kdy k ceně nájmu je třeba platit zálohové poplatky na služby v částce 4.216,-Kč/měs vč. elektrické energie (pro 2 osoby)

Spolu s první platbou nájmu je vybírána vratná jistina ve výši 35.000,-Kč. Tato je vrácena při ukončení bezproblémového nájmu, či použita na škody na majetku či dluhy na nájmu.

Byt je volný

Vhodný max. pro 2 osoby

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu535548
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 5. 2021
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha63
VybavenoČástečně
Podlaží2
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete

MHDNuselské schody
🚶 299 m (4 min)
PoštaPraha 416
🚶 494 m (6 min)
ObchodMůj obchod
🚶 295 m (4 min)
BankaRaiffeisenbank
🚶 628 m (8 min)
RestauraceMarná snaha
🚶 225 m (3 min)
LékárnaLékárna Jaromírova
🚶 428 m (5 min)
ŠkolaZŠ Praha 4 - Křesomyslova
🚶 283 m (3 min)
Mateřská škola
🚶 336 m (4 min)
SportovištěFitness Victory
🚶 242 m (3 min)
Hřiště
🚶 381 m (5 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.