Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+1 • 65 m² bez realitkyŠkroupova, Hradec Králové - Hradec Králové, Královéhradecký kraj

Škroupova, Hradec Králové - Hradec Králové, Královéhradecký krajVybaveno
Měsíční nájemné13 900 Kč

+ Poplatky za služby3 800 Kč
+ Vratná kauce26 000 Kč


K pronájmu moderní, světlý a prostorný kompletně zařízený dvoupokojový byt po rekonstrukci v centru města s velkým výhledem na řeku a v blízkosti Lékařské fakulty, který se nachází na rohu Smetanova nábřeží a ulice Škroupova v Hradci Králové. Nová kuchyně s vestavěnými spotřebiči - dřez, trouba, varná deska, velká chladnička s mrazničkou, myčka, rychlovarná konvice, mikrovlnná trouba a základní kuchyňské nádobí, stůl se 4 židlemi atd. Ložnice - nový moderní Ikea nábytek - šatní sestavy, stoly, osvětlení, knihovna a další příslušenství. V koupelně je Walk-in sprchová zóna, WC je samostatné. Pračka je oddělená v samostatné místnosti s ohřevem vody. Luxusní místo na Smetanově nábřeží u břehu řeky, asi 5 minut na Velké náměstí a v těsné blízkosti Lékařské fakulty. Výhled na řeku, Náplavka café 3 min chůze. Městské lázně přímo přes řeku. Parkování k dispozici. V domě je prostor pro kola a sklep. K relaxaci lze využít zahradu za domem. Nájemné 13900 Kč + energie a služby 3800 Kč, vratná kauce 2x nájem. Kompletní občanská vybavenost v místě. Třída energetické náročnosti nebyla dosud určena, z tohoto důvodu je udávána nejnižší možná. Volné od 7.4.2020.

Location

Modern, bright and spacious two bedroom apartment just after reconstruction in the city centre with great river view and close to the Faculty of Medicine.

Located in Smetanovo nábřeží at the river bank, about 5 mins to Velké náměstí (Big square) and quite close to the Faculty of Medicine. River view, Náplavka café 3 mins walk. Town spa just accross the river. Closes bus top called Muzeum. Parking available. Soon, there will be a new pedestrian bridge built so the accessibility of the Faculty will be even better.

Furnishing

Fully furnished. White kitchen corner includes modern appliances - sink, oven, electric hob, big fridge with freezer, dishwasher, electric kettle, microwave and some kitchenware, table with 4 chairs etc. Bedrooms - brand new modern Ikea style furniture - bed with a bedside table, wardrobe, desk with office chair, lamp, bookcase and some fittings. In the bathroom, there is a shower stall, toilet is separate. Washing machine is separate as well.

Facilities

In the house, there is a room for bikes and cellar. A backyard can be used for barbecue and relaxation.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu535592
Dispozice2+1
Podlaží3
Typ budovyCihla
Užitná plocha65
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.