Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Chaty a chalupy
  • 5+1, 5+kk, 6+1, 6+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej chaty, chalupy 5+1 • 259 m² bez realitkyJiřetín pod Jedlovou - Jedlová, Ústecký kraj

Jiřetín pod Jedlovou - Jedlová, Ústecký krajVybaveno
Cena5 500 000 Kč

Tato nemovitost již od 23 593 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Prodám chalupu v krásné a klidné lokalitě na okraji lesa v chráněné krajinné oblasti Lužických hor. V blízkosti SKI areálu (300m od chalupy), rozhledny Jedlová (1 km) a zříceniny Tolštejn (2km). Dům sestává ze sklepních prostor (35,41 m2), nadzemního podlaží (162,37 m2 - kuchyň a 3 pokoje) a podkroví (75,60 m2 - 2 pokoje). Konstrukce domu je zčásti zděná, zčásti dřevěná. Součástí prodávané nemovitosti je kůlna a pozemek 468 m2. Vybavení chalupy: kuchyň vč. spotřebičů, koupelna se sprchovým koutem a vanou - ohřev vody na elektriku, splachovací WC, vytápění kotlem na uhlí a dřevo. Možnost sportovních aktivit: cyklostezky, běžecké lyžařské trasy, 2 sjezdovky vč. večerního lyžování.

A cottage in a beautiful and quiet location on the edge of a forest in the protected landscape area of the Lužické hory (Mountains). Near the SKI complex (300m from the cottage), the Jedlová lookout tower (1 km) and the Tolštejn ruins (2km). The house consists of cellar (35,41 m2), above ground (162,37 m2) and attic (75,60 m2). The construction of the house is partially walled, partly wooden. Part of the property is a shed and land of 468 m2. Cottage equipment: kitchen incl. appliances, bathroom with shower and bathtub - water heating on electricity, flush toilet, boiler heating on coal and wood. Possibility of sports activities - cycling trails, cross-country skiing trails, 2 ski slopes incl. evening skiing.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu535668
Dispozice5+1
Podlaží2
Typ budovyOstatní
Plocha259
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Vybíráte ?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.