Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 1+1 • 47 m² bez realitkyŠvermova, Beroun - Beroun, Středočeský kraj

Švermova, Beroun - Beroun, Středočeský krajČástečně vybaveno
Cena2 499 000 Kč

Tato nemovitost již od 10 598 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodám byt 1+1 / L o rozloze 47 m2 v Berouně. MOŽNOST PŘEVZETÍ HYPOTÉKY. Bytová jednotka se nachází ve 2.patře a je po kompletní rekonstrukci a částečně vybavena. Dispozice : kuchyňský kout s obývací částí, ložnice – vybavena vestavěnou skříní, dětský pokoj, koupelna ( vana s výřivkou, umyvadlo a oddělené WC), předsíň – s úložným prostorem sloužící jako půda /sklep s vysokou nosností , lodžie – zasklená, která lze otevřít. Byt s původní dispozicí 1+1 se změnou dispozice na 3+kk. Byt je 10 let po kompletní rekonstrukci, nové rozvody vody, topení, elektřiny, nové podlahy. Okna plastová se sítí proti hmyzu. Kuchyňská linka se spotřebiči , elektrický sporák (varná deska), elektrická – horkovzdušná trouba, myčka nádobí, odsavač par. Koupelna s vanou – výřivkou a oddělené WC. Vytápění dálkové. K bytu náleží sklepní kóje. Vše v dosahu cca 5 minut - MHD, obchody a služby, MŠ, ZŠ, kino, lékaři, Č.D, bus do Prahy na Zličín před domem. Bytový dům se nachází v klidné části uprostřed zeleně a cca 5 minut od nájezdu na dálnici D5. Bytový dům se nachází v lokalitě sídliště, centrum města cca 10 minut.

Bytový dům je po celkové rekonstrukci, zateplen, s přístupem pouze na čip, každé patro je také pod uzamčením, kam mají přístup jen bydlící /5 bytů na patře/ taktéž to mají i sklepy a kolárny. Parkování před domem. RK NEVOLAT

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu535699
Dispozice1+1
Podlaží2
Typ budovyPanel
Užitná plocha47
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.