Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 63 m² bez realitkyZelená, Praha - Dejvice

Zelená, Praha - DejviceČástečně vybaveno
Měsíční nájemné12 500 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč


Pronájem slunného zrekonstruovaného bytu 2+1, (63m²) ve 4. patře bez výtahu. Cihlový zateplený dům je v udržovaném stavu. Vybavení: KUCHYŃ - kuchyňská linka, chladnička s mrazákem, sporák, mikrovlnná trouba, stůl + 4 židle; KOUPELNA - vana, pračka, OBÝVÁK a LOŽNICE - bez nábytku.

Lokalita: klidné místo k příjemnému bydlení, obklopené zelení. Dostupnost: 7 min chůze ke stanici metra Dejvická, 1 min chůze k autobusové zastávce. Parkování před domem či na přilehlém parkovišti. Byt je vhodný pro 1-3 osoby. K dispozici od 15.1. nebo dle dohody i dříve.

A light 2+1 (63m2)flat (4th floor,no lift) in a quiet area, 7 min walk from the tube– line A, Prague 6, Dejvicka. Ideal for a single or professional couple. Partly furnished. KITCHEN - fridge, glass ceramic cooker with oven, microwave oven, dining table + 4 chairs, BATHROOM - bath, washing machine, LIVING ROOM, BEDROOM - no furniture. Available from 15th January.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu53584
Dispozice2+1
Podlaží4
Plocha63
VybavenoČástečně
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.