Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem nebytového prostoru • 3060 m² bez realitkyMladoboleslavská, Praha - Kbely

Mladoboleslavská, Praha - Kbely
Měsíční nájemné35 Kč


Nájemné činí nejméně: 35,- Kč/m2/měsíc

Společně s nájemným dle odst. 1 je nájemce povinen platit pronajímateli částku představující úhradu za služby a plnění spojená s užíváním pronajatých prostor (dále jen „služby"). Tato částka bude hrazená přefakturací na základě doručených faktur odeslaných prvotními dodavateli služeb pronajímateli se splatností 15 dní od doručení faktury nájemci.

Tato částka za služby zahrnuje služby uvedené níže:

a) vodné a stočné

b) elektrická energie

b) dodávka tepla a TUV

c) odvoz odpadu (nezahrnuje odpad z podnikatelské činnosti)

Nájemce je povinen uhradit pronajímateli peněžitou jistotu ve výši jednoho měsíčního nájemného. Tato bude uhrazena na základě zálohové faktury vystavené pronajímatelem po podpisu této smlouvy se splatností 15 dnů ode dne doručení. Jistotu je pronajímatel oprávněn použít k úhradě případných nedoplatků na nájemném a službách, k úhradě případných škod v předmětu nájmu a Budově, způsobených nájemcem a/nebo osobami, které se budou v předmětu nájmu a Budově zdržovat, či k úhradě finančních sankcí, na které pronajímateli vznikne nárok v souladu s touto smlouvou, nebudou-li nájemcem uhrazeny dobrovolně ve lhůtě jejich splatnosti, a to i během doby nájmu. Použije-li pronajímatel složenou jistotu či její část k úhradě závazků nájemce v souladu s ujednáním tohoto odstavce, je nájemce povinen do 7 dnů od písemné výzvy pronajímatele doplnit jistotu do původní výše. Vyúčtování složené jistoty je pronajímatel povinen provést po skončení nájmu, a to do 30 dnů od předání předmětu nájmu zpět pronajímateli. V případě, že jistota nebyla použita v souladu s ujednáním tohoto odstavce, vrátí pronajímatel jistotu v hotovosti nájemci nebo na základě písemné žádosti s uvedením čísla účtu bezhotovostním převodem na takto sdělený účet nájemce, v opačném případě vrátí jen tu její část, která nebyla použita v souladu s ujednáním tohoto odstavce; uvedené platí též pro úroky z jistoty, které smluvní strany sjednávají ve výši 0,01% p.a. ze složené jistoty ode dne jejího poskytnutí.

Objekt č 125, prostor bývalých kasáren Praha – Kbely, nelze pronajímat po částech.

Budova je součástí rozsáhlého kasárenského areálu severně od letiště Kbely, v těsném kontaktu a rovnoběžně s ulicí Mladoboleslavská. Samostatně stojící objekt na jihovýchodním konci areálu, oddělený plotem a s vjezdem.

Objekt je částečně využívaný, sloužící jako sklad.

Budova se skládá ze 3 křídel. Stření křídlo má 1PP a 2 NP. V tomto křídle jsou v nadzemních podlažích umístěny kancelářeské prostory a soc. zázemí pro pracovníky. Ve 2. NP se nachází 5 samostatných kanceláří, 1 zasedací místnost a soc. zázemí. V 1. NP se nachází 1 kancelář a soc. zázemí (WC, sprchy).

V severozápadním křídle se v 1. NP nacházejí jednotlivé prostory skladů a bývalých laboratoří, v krajní hale je umístěn nefunkční nákladní výtah. V 1. PP se nacházejí volné halové prostory.

V jihovýchodním křídle se v 1. NP nacházejí skladové a kancelářské prostory. Zpřístupněny byly 4 samostatné kanceláře a zasedací místnost.

Objekt je napojen na veškeré inženýrské sítě. Vytápění objektu je zajištěno dálkovým topením Pražské teplárenské a.s.. V jednotlivých podlažích jednotlivých křídel jsou osázeny požární hydranty.

Světlá výška podzemního podlaží je 275 cm, světlá výška nadzemních podlaží bočních křídel (halových prostor) je 450 cm. 2. NP středního křídla má světlo výšku 275cm.

Šířka přístupové rampy podél severozápadní fasády je 2 m v délce 114m.

Kontaktní osoba pro prohlídku objektu: Petr Vojáček, tel.: 604 742 552

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu535959
DispoziceOstatní
Podlaží3
Typ budovyCihla
Plocha3 060
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.