Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 63 m² bez realitkyStřelničná, Praha - Kobylisy

Střelničná, Praha - KobylisyMHD 1 minuta pěšky • Vybaveno • Balkón 3 m² • Sklep 7 m²
Měsíční nájemné17 300 Kč

+ Poplatky za služby5 500 Kč
+ Poplatky za energie2 200 Kč
+ Vratná kauce40 000 Kč


Dovolujeme si vám nabídnout k pronájmu útulný byt 3+kk s balkonem (jih) v 2. patře cihlového domu v ul. Střelničná. Bez výtahu. K bytu, s celkovou užitnou plochou 63m2, patří prostorná sklepní koje (7m2), která, v případě zájmu, může být součástí pronájmu. Byt je kompletně vybaven novým nábytkem na míru a novými spotřebiči: předsíň (botník), obývací pokoj (TV stolek se stmívatelným osvětlením, rozkládací sedačka s úložným prostorem, lampičky, stolky apod.), kuchyň (myčka, lednice, horkovzdušná trouba, mikrovlnná trouba, plynový sporák), jídelna (stůl vč. židlí), sušička. odvlhčovač), ložnice (postel s velkým úložným prostorem, nové zdravotní matrace, velká šatní skříň), koupelna (nová pračka a nábytek na míru). WC samostatně. Připojení k internetu a TV. Dům má pouze 9 bytů a je velmi dobře udržovaný. Perfektní dostupnost MHD (100m metro Kobylisy a autobusové zastávky, 20m zastávka tramvaje - Střelničná), Poliklinika Čumpelíkova je hned za rohem, stejně tak kompletní nabídka obchodů a služeb. Do centra 10 minut, do Ďáblického lesoparku 7min. Preferujeme nekuřáky bez domácích mazlíčků. RK NE!

We are pleased to offer you for rent a cozy apartment 3 + kk with balcony (south) on the 2nd floor of a brick house in ul. Střelničná. Without elevator. The apartment, with a total usable area of 63m2, includes a spacious basement (7m2), which, if interested, can be part of the rental. The apartment is fully equipped with new custom-made furniture and new appliances: hallway (shoe cabinet), living room (TV table with dimmable lighting, sofa bed with storage space, lamps, tables, etc.), kitchen (dishwasher, fridge, hot-air oven, microwave, gas stove), dining room (table incl. chairs), dryer. Dehumidifier), bedroom (bed with large storage space, new medical mattress, large wardrobe), bathroom (new washing machine and custom-made furniture). The house has only 9 apartments and is very well maintained. Perfect accessibility to public transport (100m Kobylisy metro and bus stops, 20m tram stop - Střelničná), Poliklinika Čumpelíkova is just around the corner, as well as a full range of shops and services. 10 minutes to the centre, 7min to Ďáblický lesopark

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu536044
Dispozice3+kk
Dostupné od1. 5. 2024
Podlaží2
Typ budovyCihla
RekonstrukceInteriér
Užitná plocha63
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
VytápěníVzdálené
ProvedeníStandardní

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón 3 m²
MHD 1 minuta pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDStřelničná
🚶 112 m (1 min)
PoštaPraha 82
🚘 1 499 m (4 min)
Obchod
🚶 280 m (3 min)
BankaČSOB
🚶 606 m (7 min)
RestauraceRodr
🚶 160 m (2 min)
LékárnaLékárna Čumpelíkova
🚶 230 m (3 min)
ŠkolaZákladní škola a mateřská škola
🚶 309 m (4 min)
Mateřská školazákladní a mateřská škola U Školské Zahrady
🚶 362 m (4 min)
SportovištěTJ Sokol Kobylisy
🚶 516 m (6 min)
Hřiště
🚶 369 m (4 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.