Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Dům
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem domu 4+kk • 110 m² bez realitkyExnárova, Praha - Háje

Exnárova, Praha - Háje
Měsíční nájemné36 000 Kč

+ Poplatky za služby4 700 Kč
+ Vratná kauce72 000 Kč


Pronájem rodinného domu v blízkosti metra Háje. Přírodní památky Milíčovský les a rybníky, Hostivařská přehrada pár minut chůze. Ideální místo pro víkendové procházky či sportovní výlety. Je situován v klidném prostředí, obklopen zelení. Dům o velikosti 4+kk se zahradou, který sestává ve dvou podlažích ze 4 obytných místností a dalších prostor: v přízemí garáž, obývací pokoj s kuchyňským koutem a koupelna. V patře jsou tři ložnice, koupelna a technická místnost. Z obývacího pokoje se vchází přes terasu přímo do zahrady. Nemovitost je vhodná např. pro bydlení rodiny s dětmi. Dům nikdy nebyl obývaný a vše včetně vybavení je zcela nové. Centrální vysavač, vertikální venkovní žaluzie, Internet 60/60 Mbit (100/100 Mbit). V dostupném okolí je veškerá infrastruktura jako školky, školy, dětská hřiště, sportoviště, obchody, kino atd. Výborná dopravní dostupnost do centra města i mimo Prahu, MHD.

Modern contemporary townhouse located near natural reserve Milíčovský les now available for rent. Green space just across the street – town park, lakes, beaches. Perfect for sport activities or leisure walks. Located in quiet residential neighborhood few minutes walk from metro station Háje. This house features three bedrooms, bathroom, and laundry room on upper floor, kitchen with high end appliances, garage, bathroom, and spacious bright living room with access to garden on lower floor. Fully furnished, suitable for young families. Neighborhood offers all amenities: day care services, schools, playgrounds, shopping, fitness centers, cinema, library etc. Easy access to city center as well as out of town.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu536107
Dispozice4+kk
Plocha pozemku100
Podlaží2
Typ budovyNízkoenergetická
Užitná plocha110
VybavenoNevybaveno
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.