Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 6+kk • 330 m² bez realitkyK Libuši, Praha - Kunratice

K Libuši, Praha - KunraticeČástečně vybaveno
Cena29 900 000 Kč

Tato nemovitost již od 126 804 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Velký rodinný dům o 3 podlažích ze 30. let s velkou zahradou v nejkrásnější části Kunratic jako jedné z nejpříjemnějších vilových čtvrtí Prahy. Ihned k nastěhování. Kompletní, zdařilá rekonstrukce dokončena 2018.

V domě jsou dvě patra k bydlení, plocha přes 220 m2, dále garáž a rekonstruovaný sklep pod celým domem (cca 110 m2) s technickým zázemím a volnými místnostmi. Velká půda nad celým domem je vhodná pro vestavbu dalších obytných místností nebo bytu. Zahrada včetně pozemku pod domem má výměru 1302 m2. Garáž v domě a další v zahradě.

Obytná patra (1.a 2. NP) a půda (3. NP) jsou spojeny světlým schodištěm, se samostatnými vstupy v každém podlaží. Možnost užití jako objektu jako celku k bydlení, nebo jako dvou jednotek na bydlení nebo kancelář (jedna v 1. NP a jedna v 2. NP) se samostatnými zamykatelnými vchody ze schodiště.

V přízemí je vedle vstupní chodby a schodiště obývací pokoj s kuchyňským koutem s novou, plně vybavenou linkou, dvě ložnice, plně vybavená koupelna v neutrálních barvách a WC. 1. patro je co do místností shodné s přízemím (není zde instalována kuchyňská linka s ohledem na možnost užití obou pater jako jednoho bytu). V prvním patře je velký balkón. Do sklepa se vchází z vnějšku.

Dům je vybaven funkčním alarmem pro celý dům nebo jednotlivá podlaží, dále je připraven systém pro osazení kamer.

Za domem je další garáž a technická zahradní stavba, včetně půvabného holubníku.

Zahrada je co do malé části před domem, jinak vedle domu a za ním. Jsou zde vzrostlé stromy a trávník. V sousedství pouze rodinné domy, dobré sousedské vztahy. Vjezd z ulice K Libuši, od níž je zahrada oddělena širokým pruhem městské zeleně s dvěma řadami stromů.

Okolí je praktické i krásné. V blízkosti se nachází autobusová zastávka, škola, kunratická náves, rybník a barokní kostel, škola, stará tvrz částečně upravená jako obchodní mall, pošta, lékárna, radnice.

Jedna z největších zelených ploch v Praze, Kunratický les, je v docházkové vzdálenosti.

Dům není zastaven, lze bez dalšího financovat hypotékou. Energetický štítek budovy bude připraven k prodeji. Bydlení na celý život pro Vás i pro Vaše děti nebo rodiče.

Large 3-storey family house from the 1930s with a large garden in the most beautiful part of Kunratice. Kunratice is at present one of the most pleasant residential areas of Prague. Immediately to move in. Complete, successful reconstruction completed in 2018.

The house has two floors for living with an area of over 220 sq m, a garage and a reconstructed cellar under the whole house (about 110 sq m) with technical rooms and free space. Large attics above the whole house is suitable for the construction of additional rooms or a flat. The garden, including the land under the house, has an area of 1302 sq m. One garage in the house and another in the garden.

The residential floors (1st and 2nd floor) and the attics (3rd floor) are connected by a light staircase, with separate entrances on each floor. Possibility to use the house as a whole, or as two units for living and/ or office (one in the 1st floor above the floor and one in the 2nd above the 2nd floor) with separate entrances from the staircase.

On the 1st floor, there is a living room with a fully equipped kitchenette, two bedrooms, a fully equipped bathroom in neutral colors and a toilet. The 2st floor is identical to the 1st floor (there is no kitchen with the possibility of using both floors as a single apartment). On the 2nd floor, there is a large balcony. The cellar has an entrance from the outside.

The house is equipped with a functional alarm for the whole house or individual floors, as well as a system for installation of cameras.

Behind the house is another garage and technical garden structure. The garden is in the small part in front of the house, but mostly next to the house and behind it. There are grown trees and a well-kept lawn. In the neighborhood you only find family houses with good neighborly relations. Entrance from K Libuši Street, from which the garden is separated by a wide strip of urban greenery with two rows of trees.

The surroundings are both practical and beautiful. Nearby there is a bus stop, a school, a village place, a pond and a Baroque church, a school, an old fortress partially adapted as a shopping mall, a post office, a pharmacy and the town hall.

One of the largest green areas in Prague, the Kunratice Forest, is within walking distance.

The house is not mortgaged, it can be financed with a mortgage. The energy label of the building will be ready for sale. Home for life, for you, your children or parents.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu536244
Dispozice6+kk
Plocha pozemku1 302
VlastnictvíOsobní
PENBF - Velmi nehospodárná
Užitná plocha330
VybavenoČástečně
Podlaží4
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.