Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+kk • 38 m² bez realitkyPod Labuťkou, Praha - Libeň

Pod Labuťkou, Praha - LibeňČástečně vybaveno
Cena3 500 000 Kč

Tato nemovitost již od 15 014 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Byt se nachází v 3. podzemním podlaží (2. patro) bez výtahu. Skládá se z chodbičky, obývacího pokoje s kuchyňským koutem, ložnice a koupelnou spolu s WC. Nevlastní balkón, ani lodžii.

V koupelně je podlahové vytápění. V ložnici je postavena vestavěná skříň po celé délce zdi. Byt je částečně vybavený: gauč, pračka, skříň, botník. Je však možné tento nábytek odvézt.

Náklady na bydlení cca 3 500 Kč / měsíc (1 200 Kč fond oprav, v budoucnu se bude snižovat) pro dvě osoby. Parkování v ulici, výhled do zeleně. Možnost využití společné zahrádky za domem ke grilování. A také odložení kola nebo lyží ve sklepě.

V blízkosti: vlak, metro Palmovka, cyklostezka u Rokytky. Centrum (Florenc) je 10 - 12 minut MHD

The apartment is located on the 3rd floor without a lift. It consists of a small corridor, a living room with a kitchenette, a bedroom and a bathroom along with a toilet. It does not have balcony.

The bathroom has its own floor heating. The bedroom has a built-in wardrobe along the entire length of the wall. The apartment is partly equipped: couch, washing machine, wardrobe, shoe cabinet. However, this furniture can be removed.

The cost of living is about CZK 3,500 / month (from which CZK 1,200 is for house funds - for repairs; but in future it will be less) for two persons. Parking in the street, view to the green. Possibility to use a common garden behind the house for grilling. And also the placement of a bicycle or skis in the cellar.

Near you can find: train, metro Palmovka, path for bicycles along Rokytka river. Center (Florenc) is 10 - 12 minutes by public transport.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu536392
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 12. 2018
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »
Plocha38
VybavenoČástečně
Podlaží3
Typ budovyCihla

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.