Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Dům
  • 5+1, 5+kk, 6+1, 6+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem domu 5+kk • 140 m² bez realitkySemonická, Praha - Horní Počernice

Semonická, Praha - Horní Počernice
Měsíční nájemné43 000 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč
+ Vratná kauce100 000 Kč


Nabízíme k pronájmu zcela nový nezařízený klimatizovaný dům o velikosti 5+kk o obytné ploše 140m2. Dům je na krásném pozemku o celkové ploše 400m2. Kolem celé zahrady je betonový plot pro více soukromí. V přízemí se nachází obývací pokoj s plně zařízeným kuchyňským koutem, spíží a vstupem na slunnou terasu, orientovanou na západ, dále koupelna se sprchovým koutem a toaletou, technická místnost a zádveří se vstupem do garáže. V prvním patře jsou čtyři pokoje, velká šatna , koupelna se sprchovým koutem a vanou, samostatná toaleta s umyvadlem. Na podlahách je lamino a dlažba. Na oknech a balkonových dveřích v přízemí jsou elektrické předokenní rolety . Parkování je možné v garáži , plus další tři místa před domem a v zahradě. Vytápění v celém domě je podlahové s el.kotlem , dále jsou v domě tři klimatizační jednotky(tepelná čerpadla vzduch/vzduch), které v létě příjemně vychladí celý dům a v zimě je lze použít k hlavnímu nebo doplňkovému vytápění, které je díky izolaci domu , oknům s trojskly v celém domě a díky nízkému tarifu na elektřinu velmi efektivní a ekonomické . Každá místnost je osazena vlastním termostatem. Dům je vybaven kamerovým systémem, monitorujícím okolí domu.Horní Počernice jsou velmi žádaná a klidná lokalita s výbornou dopravní dostupností autem i MHD. Autobusová zastávka 2 minuty chůzí od domu a na metro Černý most jen 8 minut autobusem. V okolí jsou restaurace, supermarkety,školky ,základní i střední školy, mnoho sportovišť, cyklostezky, divadlo, 5min. autem centrum Černý most, golfové hřiště Black bridge a mnoho dalšího .Více info na tel:735223019

We offer to rent completely new unfurnished house of size 5 + kk with living area 140m2. The house is on a beautiful plot of 400m2. Around the garden is a concrete fence for more privacy. On the ground floor there is a living room with a fully equipped kitchenette, a pantry and entrance to a sunny terrace facing the west, a bathroom with a shower and a toilet, a technical room and a vestibule with access to the garage. On the first floor there are four rooms, a large dressing room, a bathroom with a shower and a bathtub, a separate toilet with a washbasin. The floors are laminated and tiled. On the windows and balcony doors on the ground floor there are electric shutters in front. Parking is possible in the garage, plus another three places in front of the house and in the garden. The whole house is heated with floor heating, there are three air-conditioning units (air-to-air heat pumps) that cool the whole house in the summer and can be used in the winter for main or additional heating which is due to the insulation of the house , triple-glazed windows throughout the house, and a low electricity tariff that is very efficient and economical. Each room is fitted with its own thermostat. The house is equipped with a camera system, monitoring the surroundings of the house.Horni Počernice are very desired and quiet location with excellent transport access by car and public transport. Bus stop 2 minutes walk from the house and Černý most metro station just 8 minutes by bus. There are restaurants, supermarkets, kindergartens, primary and secondary schools, many sports venues, cycle paths, theater, the Black Bridge Golf Course and much more.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu536470
Dispozice5+kk
Podlaží2
Typ budovyNízkoenergetická
Plocha140
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBB

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.